Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Την έπνιξα με το μαξιλάρι μετά από καυγά, ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος  - Δεν το είπα για το παιδί

Γλυκά Νερά: Την έπνιξα με το μαξιλάρι μετά από καυγά, ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος – Δεν το είπα για το παιδί

Ο έντονος καυγάς που οδήγησε στο φόνο - Τι είπε ο πιλότος στην κατάθεσή του - Γιατί δεν μίλησε μέχρι σήμερα

Την φρικιαστική πράξη του ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος μετά από πολύωρη, εξονυχιστική και εξαντλητική κατάθεση στην ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο πιλότος ανέφερε ότι προχώρησε στην αποτρόπαιη πράξη μετά από έναν έντονο καυγά με την Καρολάιν. «Την έπνιξα με το μαξιλάρι» φέρεται να ομολόγησε.

Στην ερώτηση δε, γιατί δεν το είπε μέχρι σήμερα και έπαιξε όλο αυτό το θέατρο απάντησε ότι το έκανε γιατί φοβήθηκε για την κατάληξη του παιδιού του, που θα έμενε χωρίς κάποιον από τους δύο γονείς του.

Είχαν έντονο καυγά

Στην κατάθεσή του, βάσει των ίδιων πηγών, ο 32χρονος πιλότος, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν εντόνως από το μεσημέρι, ότι το ζευγάρι είχε προστριβές και το μοιραίο βράδυ είχαν για άλλη μια φορά τσακωθεί.

Μάλιστα, η άτυχη Καρολάιν φέρεται να απείλησε τον 32χρονο ότι θα φύγει από το σπίτι και θα πάρει μαζί της και το παιδί τους.

Όπως ισχυρίστηκε ο 32χρονος, είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο και χωρίς να καταλάβει πώς, της επιτέθηκε με ένα μαξιλάρι βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, περιγράφοντας τι έγινε το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαίου είπε ότι: «Τσακωθήκαμε πάλι για άλλη μια φορά. Με έδιωξε από το κρεβάτι και την είδα φεύγοντας να βάζει με βία το μωρό στην κούνια. Μου έλεγε να φύγω από το σπίτι και με χτυπούσε. Θόλωσα και ενώ συνέχιζε να φωνάζει, πήγα από πάνω της» και την έπνιξα.

«Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, έψαξα να δω πώς να το καλύψω γιατί υπάρχει και ένα μωρό 11 μηνών. Δεν είχα συνεργό, τα έκανα όλα μόνος μου και προσπάθησα όσο μπορούσα να τα κάνω έτσι, ώστε να γίνουν πιστευτά» πρόσθεσε.

Σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψη του δράστη έπαιξε και η κατάθεση της γυναίκας που παρουσιαζόταν ως ψυχολόγος όπου αποκάλυψε πολύ σημαντικά πράγματα για την σχέση του ζευγαριού, ενώ υπάρχουν και άλλα πρόσωπα κοντά στην οικογένεια που επιβεβαίωναν ότι υπήρξε ρήξη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024