Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους, Εφραίμ ο οποίος νοσηλεύεται με κοροναϊό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Σύμφωνα με το hlektra.gr οι ιατροί δεν εκφράζουν ούτε ανησυχία ούτε και αισιοδοξία ενώ όπως φαίνεται, ο Εφραίμ χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει ο οργανισμός του να ανταποκριθεί στις θεραπείες τόσο για τον κοροναϊό όσο και για το σηπτικό σοκ το οποίο υπέστη. Ωστόσο τα υποκείμενα νοσήματα από τα οποία πάσχει περιπλέκουν την κατάσταση.
Υπενθυμίζεται ότι εισήχθη στον Ευαγγελισμό στις 28 Μαΐου σε πτέρυγα covid για προληπτικούς λόγους αφού είχε συμπτώματα κοροναϊού προκειμένου να μην έχει επιπλοκές λόγω των υποκείμενων νοσημάτων του.
Δύο μέρες μετά, στις 30 Μαΐου, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Στις 4 Ιουνίου οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί λόγω των επιπλοκών που παρουσίασε ο οργανισμός του.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).