Με αυστηρά μέτρα προστασίας κατά του κοροναϊού ξεκίνησαν τη Δευτέρα 14 Ιουνίου οι Πανελλαδικές Εξετάσεις σε όλη τη χώρα. Η «πρεμιέρα» έγινε με τους μαθητές των ημερήσιων και εσπερινών λυκείων να διαγωνίζονται στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.
Το θέμα της Έκθεσης για τους υποψηφίους αφορούσε τους νέους και πώς θα αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της εποχής μετά την πανδημία. Η λογοτεχνία από την πλευρά της, είχε να κάνει με ποίημα του Νίκου Γκάτσου. Ως είθισται τέτοια μέρα, έξω από τα σχολεία βρίσκονταν κάμερες, με τους μαθητές να κάνουν τα σχόλιά τους για τη διαδικασία, όμως τα όσα είπε ένας υποψήφιος στο AgrinioTV κάνουν το γύρω του διαδικτύου.
Κληθείς να απαντήσει για το τι ήταν να γράψουν στην Έκθεση, ο νεαρός είπε το εξής: «Ήταν για τους νέους, δεν το περίμενε κανείς, δεν ήταν θέμα αυτό, ερωτική βιαιοπραγία, να ηρεμήσουμε…». Η δήλωσή του έγινε αμέσως viral.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα