Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρίνα Ντεμολλάι: «Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου»

Μαρίνα Ντεμολλάι: «Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου»

Τι ανέφερε για τα μηνύματα που λαμβάνει.

«Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε σήμερα η Μαρίνα Ντεμολλάι, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef 5. H πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό και παράλληλα αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στα social media για την καταγωγή της.

«Το τελευταίο μήνυμα που έλαβα και ξεχείλισε το ποτήρι. Γιατί συνήθως τα μηνύματα που λαμβάνω είναι είτε για την καταγωγή μου από την Αλβανία είτε για σχόλια που έκανα για κάποια παιδιά. Εγώ έχω ζητήσει συγγνώμη από τα παιδιά που αδίκησα κι έχω μιλήσει. Για την καταγωγή μου δεν είναι κάτι που ντρέπομαι, είμαι περήφανη που οι γονείς μου είναι από την Αλβανία και για την πατρίδα που με μεγάλωσε», είπε και συμπλήρωσε:

«Υπήρχαν σχόλια από μικρή. Από εκεί ξεκίνησε ο δυναμισμός κι η επιθετικότητα γιατί βάζω ασπίδες για να μην πληγώνομαι συνέχεια. Δεν ήμουν τόσο αδύνατη και απλά το παιδάκι από την Ελλάδα που πάει σχολείο κι ούτε είχαμε τα τρελά λεφτά για να ντύνομαι καλά. Δεν μετάνιωσα για τίποτα. Αυτά με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα και άξια μάνα. Βγήκα δυνατή από όλο αυτό».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024