Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διονύσης Σαρακίνης: Η ζωή του, το MasterChef και ο έρωτας με την Ανούς

Διονύσης Σαρακίνης: Η ζωή του, το MasterChef και ο έρωτας με την Ανούς

Ο φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε για όλους και για όλα και έκανε αποκαλύψεις.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» ήταν σήμερα ο Διονύσης Σαρακίνης. Ο φιναλίστ του MasterChef 5, σχολίασε τον χαρακτήρα του ενώ μίλησε και για τη σχέση του με την Ανούς Χεριμιάν, την οποία γνώρισε στο παιχνίδι.

«Είμαστε κρίκοι δέσαμε κατευθείαν, η μάνα μου την θέλει είναι Αρμένισσα και λέει πως την εμπιστεύεται. Το πρωί ξυπνήσαμε, μαλώσαμε τα βρήκαμε και είμαστε εντάξει συνηθισμένη ημέρα οικογενειακή. Υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία με την μαμά μου όταν η Ανούς βγήκε από το παιχνίδι για να την ενημερώσει πως είμαι καλά. Της έλεγα της Μαργαρίτας από την αρχή ότι εσύ μπορεί να είσαι και η αγαπημένη της μάνας μου, η Μαργαρίτα το έχει αυτό σου βγάζει κάτι οικείο», είπε.

Στη συνέχεια σημείωσε: «Εγώ είμαι πολύ αυθόρμητος, με όποιο κόστος αυτός είμαι. Μέσα στο παιχνίδι προσαρμόστηκα σε πολλά πράγματα, νόμιζα ότι ο εγκλεισμός ήταν για καλό αλλά μέσα μου με έφθειρε, μου έβγαζε ένστικτα επιβίωσης και ήθελα να λέω τα πράγματα όπως είναι. Η Ανούς κατάφερε να με μαζεύει σε μεγάλο βαθμό για αυτό και την ερωτεύτηκα.

Σίγουρα δεν μετανιώνω που μπήκα στο MasterChef, έπαιξε ρόλο και η καραντίνα που έχουμε για αυτό και πήγα πιο πολύ, δεν νομίζω ότι θα έμπαινα. Δεν το λέω με κακία, ίσως να μην το έκανα. Η ζωή μου ήταν ενδιαφέρουσα πριν μπω, αλλά ότι γίνεται είναι για κάποιο σκοπό, δεν μετανιώνω ίσως να πήγαινα μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη και να γνώριζα την Ανούς. Φίλους ίσως κάνω εκτός MasterChef, τώρα θα φανεί ποιος ήταν δίπλα μου και ποιος με στηρίζει».

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024