Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» μίλησε σήμερα η Ειρήνη Κολιδά. Η 39χρονη αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη Φάρμα και θυμήθηκε το πέρασμά της από το Survivor. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί μαζεύεται τόσος κόσμος στο αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών.

«Ήθελα βγαίνοντας από τη Φάρμα να συνεχίζω να έχω το ζεν στο ζωή μου. Είπα το “ναι” για καθαρά οικονομικούς λόγους. Στο σπίτι μας δεν έχουμε τηλεόραση, και ο γιος μου με έβλεπε από το σπίτι της μητέρας μου. Μου σχολίασε ότι δεν με έβλεπε να γελάω», είπε για τη Φάρμα.

Συγκρίνοντας τα δύο παιχνίδια, η ίδια εξήγησε ότι: «Το Survivor είναι πολύ δύσκολο, αλλά δεν υποτιμώ και τις δυσκολίες της Φάρμας. Είχαμε θέμα και με το κρύο και με το φαγητό, και τα αγωνίσματα ήταν πολύ πιο δύσκολα. Δεν το βλέπω το Survivor. Ξέρω ότι φέτος είναι περισσότερο reality. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μαζεύεται τόσος κόσμος στο αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών. Ίσως ο κόσμος έχει ανάγκη να έρθει σε επαφή με ανθρώπους που βλέπει καθημερινά στην τηλεόραση. Όταν βγήκα εγώ από το Survivor, το σοκ το είχα πάθει στην Κύπρο. Όταν βγήκα στο αεροδρόμιο αντίκρυσα εικόνες λες και ήμουν ο Μάικλ Τζάκσον».

Απαντώντας στο αν θα πήγαινε στο All Star Survivor, η ίδια είπε ότι «Δε θα γίνω επαγγελματίας παίκτης reality. Αν χρειαστεί, όμως, για να προσφέρω καλύτερες συνθήκες στην οικογένειά μου, μπορεί και να το σκεφτώ».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο