
Πανδημία: Χωρίς ενημέρωση σήμερα και την Παρασκευή – Τι αλλάζει
Έρχεται κόφτης...
Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά σήμερα, Τετάρτη, η καθιερωμένη ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.
Κι αυτό, λόγω της μετάβασης του Υπουργού Υγείας στο εξωτερικό για το Συμβούλιο Υπουργών Υγείας της Ε.Ε..
Πάντως η έκπληξη είναι πως ενημέρωση δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε την Παρασκευή, καθώς εν τέλει θα γίνει αύριο, όπου και συνεδριάζει εκτάκτως και η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας.
Επομένως ανακοινώσεις σχετικά με τις εισηγήσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων θα γίνουν την Πέμπτη (17/6/2021) από τον υφυπουργό πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.
Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μπει κόφτης στις ενημερώσεις του υπουργείου Υγείας, οι οποίες γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή εξαιτίας της καλής επιδημιολογικής εικόνας που παρουσιάζει η χώρα.
Η ενημέρωση πάντως που δεν αναμένεται να «κοπεί» είναι αυτή της Δευτέρας και αφορά την πορεία των εμβολιασμών στη χώρα.
- Ο SKINOS φέρνει πνοή αλλαγής στα FNL Awards
- Το επίδικο αντικείμενο
- Kανονικά οι αποζημιώσεις σε περίπτωση ακύρωσης πτήσεων – Οι οδηγίες τις Κομισιόν εν μέσω κρίσης στη Μέση Ανατολή
- Η Γκισλέιν Μάξγουελ, η φυλακή ελάχιστης ασφαλείας και οι κρατούμενες που τιμωρήθηκαν επειδή μίλησαν
- H Αθήνα παίζει σε ρυθμούς NBA: Επιστρέφει το 3on3 Road to Glory της Novibet
- BCL: Προπονητής της χρονιάς ο Σάκοτα




