Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Δερβίσης

Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Δερβίσης

Ο 26χρονος αμυντικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, καθώς επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες για έναν ακόμα χρόνο.

Με το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Δερβίσης, με τον 26χρονο αμυντικό να ανανεώνει τη συνεργασία του με τους Ερυθρόλευκους για έναν ακόμα χρόνο. Ο διεθνής άσος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ελλάδος και θα παραμείνει στο δυναμικό τους για μια ακόμα σεζόν.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Δερβίση. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου μας».

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Γιώργος Δερβίσης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ο Ολυμπιακός αποτελούσε πάντα την πρώτη μου επιλογή και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω.

Η επόμενη σεζόν είναι γεμάτη προκλήσεις, ανυπομονώ να βρεθώ στο νερό με όλους αυτούς τους κορυφαίους παίκτες και να πετύχουμε όλους τους στόχους. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, την διοίκηση και τους προπονητές».

Sports in

Με Φουντούλη και Γεννηδουνιά συνεχίζει να γράφει ιστορία

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final 4 μετά από πέντε χρόνια και ήδη κάνει όνειρα για την ανάδειξη του σε πρωταθλητή Ευρώπης για τρίτη φορά μετά το 2002 και το 2018.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024