ΑΕΚ: Φιλικό με τη Φέγενορντ αποκάλυψαν οι Ολλανδοί
Φιλικό με τη Φέγενορντ θα δώσει η ΑΕΚ στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας της, σύμφωνα με τα Μέσα από την Ολλανδία.
Ακόμη ένα δυνατό φιλικό στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας, φαίνεται πως «κλείδωσε» η ΑΕΚ.
Σύμφωνα με τα Μέσα από την Ολλανδία, η Ένωση κατάφερε να κλείσει ένα πάρα πολύ δυνατό τεστ κόντρα στη Φέγενορντ. Όπως αναφέρει τη δημοσίευμα της ιστοσελίδας «fr12.nl», οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία για τη διεξαγωγή μιας φιλικής αναμέτρησης στην Ολλανδία, όπου θα κάνει την προετοιμασία της η ΑΕΚ.
Σκοπός της ΑΕΚ, είναι να καταφέρει να πραγματοποιήσει τέσσερα φιλικά με δυνατές ομάδες και μετά από αυτό με την Μπριζ, φαίνεται πως κατάφεραν να προγραμματίσουν και ένα με τη Φέγενορντ.
- Primera Division: Υποβιβασμός για Τζιρόνα και Μαγιόρκα – Στο Conference League η Χετάφε
- Παπανικολάου: «Εστιάζουμε στο πώς θα είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει και όχι οι άλλοι»
- Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 3-0: Ιστορικό χατ-τρικ του Κέιν και νταμπλ! (vids)
- Οι «Ολυμπιακοί των ντοπαρισμένων» ξεκινούν στο Λας Βέγκας
- Ολυμπιακός – Ρεάλ: Αυτοί είναι οι διαιτητές του τελικού της Euroleague
- Μπολόνια – Ίντερ 3-3: «Χορταστική» ισοπαλία στο «Νταλ’ Άρα»
- Μπαρτσελόνα – Λιόν 4-0: Πρωταθλήτριες Ευρώπης στο ποδόσφαιρο γυναικών οι Καταλανές (vid)
- Η Χαλ ανέβηκε στην Premier League και εξασφαλίζει το «χρυσό» μπόνους των 200 εκατ. λιρών (1-0)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 24.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-giancarlo-ruedas-575430257-16944052-315x220.jpg)







































![Οι Ρώσοι χτύπησαν με Ορέσνικ σε αντίποινα για το χτύπημα στην φοιτητική εστία στο Λουγκάνσκ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/OreshnikRussianMissileC-315x220.jpg)
![Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο – Συναγερμός στη Μυστική Υπηρεσία – Δύο τραυματίες [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/2026-05-23T222349Z_757943931_RC2AFLA17VAH_RTRMADP_5_USA-TRUMP-315x220.jpg)

![Αδιανόητο μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην Εθνική [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/paraliaki-315x220.jpg)




![Επίδειξη δύναμης των ΗΠΑ με άσκηση των πεζοναυτών στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/us-embassy-caracas-315x220.jpg)






















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442