Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάνγκφορντ: «Η ΑΕΚ δεν πρέπει να φτιάχνει μπάτζετ με χρήματα που δεν έχει»

Λάνγκφορντ: «Η ΑΕΚ δεν πρέπει να φτιάχνει μπάτζετ με χρήματα που δεν έχει»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ έστειλε το δικό του μήνυμα με ξεκάθαρες αιχμές κατά της ΑΕΚ, ενώ τόνισε ότι θα βάλει τελικά την υπογραφή του για τον διακανονισμό των χρεών προς το πρόσωπο του.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ αποκάλυψε μέσω social media τους λόγους που δεν έχει υπογράψει διακανονισμό χρεών με την ΚΑΕ ΑΕΚ για χρέη προς το πρόσωπό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ της Ένωσης τόνισε ότι καθυστέρησε για λόγους αρχής, αλλά και επειδή σκέφτηκε τους πρώην συμπαίκτες του που αξίζουν να πληρωθούν τα συμβόλαιά τους, ενώ έγραψε χαρακτηριστικά: «Προτρέπω την ΑΕΚ να μην κάνει στο εξής προϋπολογισμό με χρήματα που δεν έχει».

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Λάνγκφορντ:

«Είμαι έτοιμος να υπογράψω. Αυτή η καθυστέρηση δεν αφορούσε τα χρήματα. Έχω βγάλει πολλά εκατομμύρια στην καριέρα μου. Ήταν θέμα αρχής. Δεύτερον, οι πρώην συμπαίκτες μου αξίζουν την ευκαιρία να κερδίσουν τον επόμενο χρόνο των συμβολαίων τους και να παίξουν σε ανταγωνιστικό επίπεδο για να δείξουν το ταλέντο τους. Είναι πιο σημαντικό για την ΑΕΚ να έχει την ευκαιρία να κάνει το σωστό απέναντι στους επόμενους ξένους που χρειάζονται την ευκαιρία να φανούν στην Ευρώπη.

Προτρέπω την ΑΕΚ και πολλούς άλλους συλλόγους σαν αυτήν να κινούνται λογικά και να μην κάνουν προϋπολογισμό με χρήματα που δεν έχουν. Τρίτον, αναγνωρίζω ότι η ευκαιρία για έναν ανερχόμενο παίκτη να παίξει σε ένα από τα κορυφαία επίπεδα, που μπορεί να προσφέρει η Ελλάδα, είναι πιο σημαντική από τα προσωπικά μου συναισθήματα σχετικά με πράγματα που ειπώθηκαν μεταξύ εμένα και της ΑΕΚ και το αποτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο που ακολούθησε.

Χρησιμοποιήστε άμεσες γραμμές επικοινωνίας για την κατάσταση του συλλόγου σας και δώστε στους παίκτες την ελευθερία να λάβουν τις δικές τους αποφάσεις σχετικά με αυτές τις συνθήκες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον εργασίας και για τις δύο πλευρές και ένα πιο συνεπές αποτέλεσμα με ανταγωνιστικό τρόπο. Έτοιμος για την 17η σεζόν».

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024