Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bottega Veneta: Τα νέα παπούτσια της κολεξιόν μας φέρνουν σε... αμηχανία

Bottega Veneta: Τα νέα παπούτσια της κολεξιόν μας φέρνουν σε… αμηχανία

Η «Wardrobe 02», η τελευταία συλλογή του σχεδιαστή μας έχει χαρίσει πολλές cringy στιγμές

Ο Daniel Lee, ο επιφανής δημιουργικός σκηνοθέτης της Bottega Veneta, έχει μια παράξενη ικανότητα να σχεδιάζει μόνο viral (;), it (;) δημιουργίες. Τσάντες, παπούτσια, αξεσουάρ που σίγουρα θα θυμάσαι για αρκετό καιρό.

Από την τσάντα φάκελο Bottega Veneta έως τα τετράγωνα mules της ετικέτας, η δουλειά του Lee δεν σταματά να μας εκπλήσσει ποτέ, ξεκινώντας από την πασαρέλα σε ντουλάπες και εμφανίσεις διασημοτήτων και τελικά, στο mainstream κοινό. Η «Wardrobe 02», η τελευταία συλλογή του σχεδιαστή, δεν διαφέρει. Επαναπροσδιορίζοντας τα παλιά αγαπημένα κομμάτια του οίκου και μεταβαίνοντας σε μια νέα εποχή, ο ιταλικός οίκος σταθεροποιεί την ισχύ του στην βιομηχανία της μόδας με μια επιλογή υποδημάτων που προορίζονται για γέλια ή για κλάματα. Ανάλογα με το πόσο fashion victim είσαι.

View this post on Instagram

A post shared by qiqilimmm (@qiqilimmm)

Με βάση την επιτυχία του Puddle boot, μια σιλουέτα που έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι για να συντρίψει την αγορά (οι Tracee Ellis Ross και Lil Yachty συγκαταλέγονται μεταξύ των οπαδών της), ο Lee παρουσίασε ένα ζευγάρι αδιάβροχα παπούτσια σε ένα νέο χρώμα: ασημένια λάμψη. Οι αδιάβροχες μπότες ιδανικές για… ξεφάντωμα ή εργασία σε μοδάτο τσίρκο. Φυσικά έχει και άλλο… ο οίκος παρουσίασε ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο με χρυσούς κρυστάλλους, ιδανικές για όσους έχουν πάρει εισιτήριο για βόλτα στο διάστημα . Μετά τα περιδέραια «τηλεφωνικού καλωδίου» των 2.000 δολαρίων, τα παπούτσια αυτής της σεζόν τερμάτισαν κάθε προσδοκία.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024