Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά: Στον ανακριτή ο κτηνοτρόφος που φέρεται να βίαζε 14χρονη - Πώς αποκαλύφθηκαν οι πράξεις του

Χανιά: Στον ανακριτή ο κτηνοτρόφος που φέρεται να βίαζε 14χρονη – Πώς αποκαλύφθηκαν οι πράξεις του

 Οι αστυνομικοί έχουν λάβει καταθέσεις και από άλλες νεαρές κοπέλες τις οποίες είχε πλησιάσει ο 34χρονος

Στις 10 το πρωί πέρασε το κατώφλι της Εισαγγελέα Χανίων προκειμένου να απολογηθεί, ο 34χρονος κτηνοτρόφος από την Κίσσαμο, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης, παρενόχληση ανηλίκων καθώς και για παιδική πορνογραφία.

Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά την καταγγελία, 14χρονης μαθήτριας, σύμφωνα με την οποία,  όταν τη συνάντησε για πρώτη φορά ο 34χρονος δράστης, την προσέγγισε ευγενικά και την έπεισε με διάφορες προφάσεις να πάει στο σπίτι του. Αφού τη βίασε, στη συνέχεια την απείλησε πως, αν μιλήσει στην οικογένειά της, θα δημοσιεύσει τα βίντεο που τραβούσε από τις περιπτύξεις τους.

Η ανήλικη φοβόταν την οικογένειά της και, για κάποιο χρονικό διάστημα, υπέκυπτε στις ορέξεις του βιαστή, ώσπου ένα βράδυ δεν άντεξε και αρνήθηκε. Τότε εκείνος, χωρίς δεύτερη σκέψη, έβγαλε το όπλο που είχε παράνομα στην κατοχή του και το έστρεψε καταπάνω της.

Ευρεία «δράση»

Οι αστυνομικοί έχουν λάβει καταθέσεις και από άλλες νεαρές κοπέλες τις οποίες είχε πλησιάσει ο 34χρονος. Θεωρούν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η δράση του να είναι πολύ ευρεία, ενώ δεν αποκλείουν την πιθανότητα να είχε συνευρεθεί και με κορίτσια μικρότερης ηλικίας.

Τα αδικήματα που αναφέρονται στη δικογραφία είναι ιδιαίτερα σοβαρά, καθώς περιλαμβάνουν τον βιασμό κατ΄εξακολούθηση, την παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος, την προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατά συρροή, την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Επίσης, αναφέρονται παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, αλλά και απειλή και απόπειρα παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση.

Η προσέγγιση του δράστη σε ανήλικα κοριτσάκια γίνονταν μέσω facebook και instagram, με τους αστυνομικούς να έχουν εντοπίσει στο κινητό του συλληφθέντα άσεμνες φωτογραφίες, βίντεο και ηχογραφήσεις ανήλικων κοριτσιών.

Πώς αποκαλύφθηκαν οι πράξεις του

Οι αστυνομικοί, έχοντας πληροφορίες ότι ο 34χρονος έχει στην κατοχή του παράνομα όπλο, προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του χωρίς να φαντάζονταν το τί θα επακολουθούσε.

Όταν ξεκίνησε ο έλεγχος στα δωμάτια του σπιτιού του 34χρονου οι έμπειροι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. «πάγωσαν» με τα ευρήματα που αφορούσαν παιδική πορνογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για πλήθος φωτογραφιών και βίντεο με ανήλικα κορίτσια σε άσεμνες στάσεις ενώ υπήρχε και σκληρό πορνογραφικό υλικό.

Παράλληλα, υπήρξαν ενοχοποιητικά μηνύματα του δράστη με ανήλικα κορίτσια που φαίνεται να παρενοχλούσε.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για να εντοπιστούν τα συγκεκριμένα κορίτσια και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την συλλογή όλων των απαραίτητων στοιχείων προκειμένου ο 34χρονος να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

Sports in

Τα έβαλε με την διαιτησία ο Αταμάν…

Για αυτό έχασε το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Τούρκο προπονητή που πάντως δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024