Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέλη της ακροδεξιάς «Γαλάζιας Στρατιάς» φωτογραφίζονται ανενόχλητα έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ

Μέλη της ακροδεξιάς «Γαλάζιας Στρατιάς» φωτογραφίζονται ανενόχλητα έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ

Τα μέλη της οργάνωσης «Γαλάζια Στρατιά», παρακλάδι της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής δηλώνουν με αυτή την κίνηση την αρχή της εκ νέου δράσης τους.

Μπορεί η Χρυσή Αυγή να καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση, ωστόσο κάποια κατάλοιπα της επιχειρούν να επανέλθουν στο παρασκήνιο.

Η ανακοίνωση τους κάνει λόγω για «φυλάκιση αθώων ανθρώπων» ενώ καταλήγει ζητώντας «Δικαίωση για τον Γιώργο και τον Μανώλη!», αναφερόμενοι στους Μανώλη Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη.

Τη στιγμή που παίχτες, προπονητές και άνθρωποι των ομάδων, γονατίζουν πριν από κάθε αγώνα, σε μία προσπάθεια να διαδοθεί το μήνυμα εναντίον του ρατσισμού, σε συνέχεια του Black Lives Matter στις ΗΠΑ και της έκτασης που έλαβε στη συνέχεια, τα παρακλάδια της εγκληματικής οργάνωσης , μετά την μεθοδική αποβολή τους από τα ελληνικά γήπεδα από τους οργανωμένους, ψάχνουν ξανά πεδίο ύπαρξης. Στο πανό που ύψωσαν αναφέρουν «για Έλληνες δε γονατίσατε ποτέ», ενώ στο συνοδευτικό κείμενο της ανάρτησής τους κάνουν λόγο για «φυλακίσεις αθώων», αναφερόμενοι σε ακροδεξιά επικίνδυνα για τη δημόσια σφαίρα μέλη οργανώσεων.

«Επειδή ως Εθνικιστές δεν έχουμε μάθει ποτέ να σιωπούμε, γι αυτόν ακριβώς τον λόγο παλαιοί και νεότεροι Συναγωνιστές οπαδοί, συσπειρωθήκαμε και πάλι ώστε να επαναδραστηριοποιήσουμε τον Σύνδεσμο μας» αναφέρουν οι ίδιοι στο κείμενοι που συνοδεύει τη φωτογραφία ενώ επισημαίνουν πως αυτή είναι μια συμβολική κίνηση που σηματοδοτεί την αρχή της εκ νέου δράσης τους. Δε διστάζουν μάλιστα να καλέσουν «όλους τους εθνικιστές οπαδούς να έρθουν στο πλευρό μας», διαβεβαιώνοντας «εχθρούς και “φίλους” ότι το μέλλον επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις εκ μέρους μας».

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024