
Έλενα Παπαρίζου: Έκανε το εμβόλιο και δήλωσε ευγνώμων
Η τραγουδίστρια είπε το δικό της «ευχαριστώ» στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Στη λίστα με όσους έχουν εμβολιασθεί κατά του κοροναϊού μπήκε η πασίγνωστη ποπ σταρ, Έλενα Παπαρίζου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, έβγαλε τη σχετική selfie και έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από το Instagram.
«Πρώτη δόση σήμερα στο Ιπποκράτειο. Με μεγάλη προσοχή από το προσωπικό για ανθρώπους που έχουνε αλλεργίες. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για το εθνικό σύστημα υγείας», έγραψε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται ότι όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με αλλεργίες εμβολιάζονται αποκλειστικά σε νοσοκομεία, όπως και η Έλενα Παπαρίζου. Μάλιστα υπάρχει ειδική μέριμνα για άμεση παρέμβαση των γιατρών. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει τον φλεβοκαθετήρα στο αριστερό χέρι της.
Η ανάρτησή της:
- ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Η απόφαση του Αρείου Πάγου για υποκλοπές πλήττει τη Δημοκρατία
- Ο Κόντης ήταν μία μεταφυσική τιμωρία για τον Παναθηναϊκό
- Αγορές: Σε τεντωμένο σχοινί – Το ενεργειακό σοκ δεν έχει φανεί ακόμη
- Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό: Χάνει όλη τη σειρά με τη Βαλένθια ο Σλούκας!
- Μεταφορές χρημάτων, εκπτώσεις και πιστωτικές – Το Χ προσθέτει οικονομικές υπηρεσίες
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»





