Έλενα Παπαρίζου: Έκανε το εμβόλιο και δήλωσε ευγνώμων
Η τραγουδίστρια είπε το δικό της «ευχαριστώ» στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Στη λίστα με όσους έχουν εμβολιασθεί κατά του κοροναϊού μπήκε η πασίγνωστη ποπ σταρ, Έλενα Παπαρίζου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, έβγαλε τη σχετική selfie και έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από το Instagram.
«Πρώτη δόση σήμερα στο Ιπποκράτειο. Με μεγάλη προσοχή από το προσωπικό για ανθρώπους που έχουνε αλλεργίες. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για το εθνικό σύστημα υγείας», έγραψε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται ότι όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με αλλεργίες εμβολιάζονται αποκλειστικά σε νοσοκομεία, όπως και η Έλενα Παπαρίζου. Μάλιστα υπάρχει ειδική μέριμνα για άμεση παρέμβαση των γιατρών. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει τον φλεβοκαθετήρα στο αριστερό χέρι της.
Η ανάρτησή της:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Δυσαρέσκεια στη Βαλένθια με Μαρτίνεθ: Γιατί ξέσπασε ο γενικός διευθυντής των «νυχτερίδων»
- Πόσα έσοδα από κρυπτονομίσματα είχε ο Ντόναλντ Τραμπ το 2025;
- Φτιάχνοντας κράτος ξανά
- Ενισχύεται η προσβασιμότητα σε παραλίες του Δήμου Κύθνου
- Επιτροπή Αναθεώρησης Συντάγματος: Στο επίκεντρο η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης
- «Ο Μοντέρο είπε στη Βαλένθια τον λόγο που επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακό» (pic)
- Metallica: Ο Κερκ Χάμετ ακυρώνει την Τέιλορ Σουίφτ, αποθεώνει τον Πυθαγόρα – «Η ποπ σήμερα είναι σκουπίδι»
- Έκτακτο επίδομα: Ποιοι δεν πληρώθηκαν και γιατί – Τι πρέπει να κάνουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-136x85.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442