Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προπονητής Δανίας για κατάρρευση Έρικσεν: «Ήμασταν συγκλονισμένοι, αγκαλιάζαμε ο ένας τον άλλο»

Προπονητής Δανίας για κατάρρευση Έρικσεν: «Ήμασταν συγκλονισμένοι, αγκαλιάζαμε ο ένας τον άλλο»

Ο προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Γιούλμαν, μίλησε για όσα πέρασαν οι παίκτες του μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν, τονίζοντας πως στα αποδυτήρια ήταν όλοι συγκλονισμένοι

Ο τεχνικός της Δανίας, Κάσπερ Γιούλμαν, μίλησε για όσα πέρασαν οι παίκτες του και εκείνος με τα όσα συνέβησαν στον Κρίστιαν Έρικσεν, συγκλονίζοντας τον κόσμο.

Ο Δανός τόνισε πως όλη η ομάδα ήταν συγκλονισμένοι, με τους παίκτες να αγκαλιάζονται μεταξύ τους και να μιλούν με τους δικούς τους ανθρώπους στο τηλέφωνο, κατά την παραμονή τους στα αποδυτήρια.

Οι δηλώσεις του Κάσπερ Γιούλμαν:

Για τον Έρικσεν: «Ο Σίμον επηρεάστηκε σημαντικά μιας και είναι καλός φίλος του Έρικσεν. Δεν μπορούσε να συνεχίζει να παίζει. Έκανε ένα σουτ αλλά είχε τελειώσει ο αγώνας γι’ αυτόν. Μπορώ να φανταστώ την πίεση, σαν να έπαιζα εγώ.

Στα αποδυτήρια όλοι ήμασταν συγκλονισμένοι, καθίσαμε και αγκαλιάσαμε ο ένας τον άλλο. Παίκτες μιλούσαν με τις οικογένειες του, το ίδιο έκανα κι εγώ. Είναι μία δύσκολη νύχτα για όλους μας. Οι σκέψεις μας είναι στον Κρίστιαν και την οικογένεια του. Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και ένας εξαιρετικός άνθρωπος».

Για την επανέναρξη του ματς: «Είχαμε δύο επιλογές, να παίξουμε τον αγώνα σήμερα ή αύριο το μεσημέρι. Όλοι συμφωνήσαμε να παίξουμε σήμερα. Δεν μπορείς να παίξεις έχοντας τόσα πολλά συναισθήματα. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Ήταν απίστευτο το πως μπόρεσαν οι παίκτες να βγουν και να παίξουν στο δεύτερο ημίχρονο».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024