Το τελευταίο που απασχολεί το στρατόπεδο της Εθνικής Δανίας είναι η ήττα από τη Φινλανδία, όπως υπογράμμισε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, μετά τα όσα, σοκαριστικά, συνέβησαν με τον Κρίστιαν Έρικσεν, λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου.
Ο διεθνής μέσος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο, με τον Πέτερ Μέλερ να εκφράζει την υπερηφάνεια του για τη στάση που κράτησε η ομάδα.
Σε δηλώσεις του, ο γενικός διευθυντής της Εθνικής Δανίας τόνισε:
«Ήταν μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία για όλους. Απόψε υπήρξε ένας νικητής κι αυτός ήταν ο Κρίστιαν. Ευτυχώς είναι καλά. Σημαίνει πολλά για τους συμπαίκτες του. Το πιο σημαντικό στη ζωή είναι η οικογένεια και οι φίλοι μας. Όλοι μας αγαπάμε τον Κρίστιαν.
Είμαστε περήφανοι για τη στάση των παικτών μας και το γεγονός ότι αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα για τον Κρίστιαν και όλη τη Δανία. Φυσικά το αποτέλεσμα μάς στενοχωρεί, αλλά για να είμαι ειλικρινής αυτό είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Στο μυαλό μας είναι ο Κρίστιαν και ευτυχώς η κατάστασή του είναι σταθερή. Η σκέψη μας είναι στην οικογένειά του και τη σύζυγό του».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.