Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έμεινε «ζωντανή» η Ουαλία (1-1)

Έμεινε «ζωντανή» η Ουαλία (1-1)

Η Ουαλία ισοφάρισε (1-1) τους Ελβετούς και απέφυγε την ήττα που θα δυσκόλευε την πορεία της στον όμιλο

Ισόπαλο 1-1 έληξε το δεύτερο παιχνίδι του Α’ ομίλου ανάμεσα στην Ουαλία και στην Ελβετία. Οι δύο χώρες πήραν από ένα βαθμό και η πρόκριση στην επόμενη φάση μένει ανοιχτή για αμφότερες, καθώς και για την Τουρκία που ηττήθηκε 3-0 από την Ιταλία το βράδυ της Παρασκευής.

H «σκουάντρα ατζούρα» καταλαμβάνει πλέον την πρώτη θέση στη βαθμολογία με 3 βαθμούς, ακολουθούν Ελβετία και Ουαλία με 1 πόντο και η Τουρκία είναι τελευταία χωρίς συγκομιδή.

Πάντως, η Ελβετία έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δυσαρεστημένη από το αποτέλεσμα, αφού επέβαλλε τον ρυθμό της και έχασε πολλές ευκαιρίες. Αντίθετα, η Ουαλία είχε παθητικό ρόλο και ικανοποιήθηκε με τον βαθμό, βάση της απόδοσης της.

Η Ελβετία ήταν η ομάδα που απείλησε περισσότερο και αυτή που προηγήθηκε στο σκορ. Στο 49’ ο Εμπολό κέρδισε στον αέρα τους αμυντικούς της Ουαλίας μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ροντρίγκες και με κεφαλιά σκόραρε.Η Ουαλία βγήκε μπροστά και «απάντησε» με τον ίδιο τρόπο. Στο 74’ ο Μουρ πήρε την κεφαλιά από σέντρα του Μορέλ και την έστειλε στα ελβετικά δίχτυα.

Η Ελβετία πίεσε για το δεύτερο γκολ, αλλά οι Ζακάρια και Εμπολό δεν ευστόχησαν, ενώ ένα γκολ του Γκραβάνοβιτς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΟΥΑΛΙΑ (Ρομπ Πέιτζ): Γουόρντ, Μπεν Ντέιβις, Ροντόν, Μέπαμ, Μορέλ, Τζέιμς (75’ Μπρουκς), Ράμσεϊ (90+3’ Αμπαντού), Άλεν, Μουρ, Ρόμπερτς, Μπέιλ

ΕΛΒΕΤΙΑ (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Σερ, Ροντρίγκες, Εμπαμπού, Ελβέντι, Ακανζί, Φρόιλερ, Τζάκα, Σακιρί (66’ Ζακάρια), Εμπολό, Σεφέροβιτς (84’ Γκαβράνοβιτς)

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

 Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024