Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν την Παρασκευή να χαλαρώσουν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς το φετινό καλοκαίρι, επιτρέποντας στους τουρίστες που έχουν εμβολιαστεί πλήρως να αποφύγουν τεστ ή καραντίνες και διευρύνοντας τον κατάλογο των χωρών της ΕΕ που θεωρούνται ασφαλείς για τους ταξιδιώτες, όπως δήλωσαν σήμερα διπλωμάτες και γράφει το Reuters.
Συγκεκριμένα πρέσβεις από τις 27 χώρες της ΕΕ ενέκριναν μια τροποποιημένη πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί πλήρως μέχρι 14 ημέρες πριν ταξιδέψουν, θα πρέπει να είναι ελεύθερα να ταξιδεύουν από μια χώρα της ΕΕ σε άλλη.
Οι περιορισμοί για τους άλλους ταξιδιώτες θα πρέπει να βασίζονται στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται υγειονομικά η χώρα από την οποία προέρχονται και εάν έχει υπό έλεγχο τα κρούσματα κορωνοϊού.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!