Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν την Παρασκευή να χαλαρώσουν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς το φετινό καλοκαίρι, επιτρέποντας στους τουρίστες που έχουν εμβολιαστεί πλήρως να αποφύγουν τεστ ή καραντίνες και διευρύνοντας τον κατάλογο των χωρών της ΕΕ που θεωρούνται ασφαλείς για τους ταξιδιώτες, όπως δήλωσαν σήμερα διπλωμάτες και γράφει το Reuters.
Συγκεκριμένα πρέσβεις από τις 27 χώρες της ΕΕ ενέκριναν μια τροποποιημένη πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί πλήρως μέχρι 14 ημέρες πριν ταξιδέψουν, θα πρέπει να είναι ελεύθερα να ταξιδεύουν από μια χώρα της ΕΕ σε άλλη.
Οι περιορισμοί για τους άλλους ταξιδιώτες θα πρέπει να βασίζονται στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται υγειονομικά η χώρα από την οποία προέρχονται και εάν έχει υπό έλεγχο τα κρούσματα κορωνοϊού.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»