
Η δεξίωση της βασίλισσας Ελισάβετ στους ηγέτες της G7 Πρώτη συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν
Αυτή ήταν η πρώτη σημαντική δημόσια εκδήλωση στην οποία παρέστη η βασιλική οικογένεια μετά τον θάνατο του συζύγου της Ελισάβετ, πρίγκιπα Φιλίππου, τον Απρίλιο
Η βασίλισσα Ελισάβετ παρέθεσε δεξίωση για τους ηγέτες των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών, κατά την πρώτη ημέρα των συνομιλιών τους στη σύνοδο κορυφής της G7.
Η 95χρονη μονάρχης συνοδευόταν από τον γιο και διάδοχό της στον θρόνο, πρίγκιπα Κάρολο, τη σύζυγό του Καμίλα, τον εγγονό της πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγο του τελευταίου, Κέιτ.
Αυτή ήταν η πρώτη σημαντική δημόσια εκδήλωση στην οποία παρέστη η βασιλική οικογένεια μετά τον θάνατο του συζύγου της Ελισάβετ, πρίγκιπα Φιλίππου, τον Απρίλιο.
Στη δεξίωση αυτή, στο Ίντεν Πρότζεκτ, το μεγαλύτερο κλειστό τροπικό δάσος στον κόσμο, η βασίλισσα συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Ο Μπάιντεν είναι ο 13ος αμερικανός πρόεδρος που γνωρίζει από κοντά η Ελισάβετ στα 69 χρόνια της βασιλείας της.
Η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε ένα φόρεμα στη γνωστή, κλασική γραμμή που μας έχει συνηθίσει και σε φλοράλ τόνους, ενώ φορούσε λευκά γάντια και κρατούσε στο αριστερό της χέρι μια μαύρη τσάντα.
Διαβάστε επίσης: Τα παραλειπόμενα της G7 – Τα πηγαδάκια, οι χειραψίες και οι… αγκαλιές
Δείτε φωτογραφίες
- LIVE: Κολομβία – Γκάνα
- Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι 3-2: Ο Δαβίδ ήταν ψυχάρα, αλλά ο Γολιάθ… είχε Μέσι! (vid)
- Συρία: Παραπέμπονται στη δικαιοσύνη ύποπτοι για τη βία που ξέσπασε στη Σουέιντα
- Παραίτηση του πρωθυπουργού της Μολδαβίας Μοντεάνου στη δίνη σκανδάλων
- Πορτογαλία: 9 τραυματίες στις δασικές πυρκαγιές – Ζητά ενισχύσεις από Ευρώπη και Μαρόκο
- Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι εδώ: Ισοφάρισε την Αργεντινή, έσωσε τετ-α-τετ του Μέσι ο Βοζίνια! (vids)

