Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα τεράστια επένδυση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη

Νέα τεράστια επένδυση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε νέες επενδύσεις στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών στο Ρέντη και λίγες ομάδες στην Ευρώπη έχουν εγκαταστάσεις σαν αυτές των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να υπερηφανεύεται για το προπονητικό του κέντρο στο Ρέντη, καθώς οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν εγκαταστάσεις που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως όλοι οι παίκτες που μπαίνουν για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο στο οποίο δουλεύουν οι πειραιώτες.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δαπανήσει τεράστια ποσά στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και δεν σταματά να επενδύσει στις εγκαταστάσεις της ομάδας του λιμανιού.

Έχει δώσει πολλά εκατ. ευρώ για να σχηματιστεί ένα μοναδικό υπερσύγχρονο κέντρο προπόνησης και φιλοξενίας, που δίνει την δυνατότητα σε τεχνικό τιμ και παίκτες του Ολυμπιακού να δουλεύουν σε επίπεδο top ευρωπαϊκού συλλόγου.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να σημειωθεί και φανερώνει το όραμα που έχει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, είναι η νέα τεράστια επένδυση του Βαγγέλη Μαρινάκη στις προπονητικές εγκαταστάσεις των πρωταθλητών στο Ρέντη.

Ο ηγέτης των ερυθρόλευκων δαπάνησε αρκετά εκατ. ευρώ για να γίνουν νέες βελτιωτικές εργασίες στο Ρέντη και οι παίκτες του Ολυμπιακού που θα πάνε σε λίγες μέρες στις εγκαταστάσεις των πρωταθλητών, θα απολαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερες ανέσεις.

Ένα έργο που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες και το οποίο ανεβάζει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της δουλειάς που μπορεί να γίνει στο Ρέντη.

Ελάχιστες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν προπονητικό κέντρο σαν του Ολυμπιακού, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας του Πειραιά έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό πρότζεκτ, επενδύοντας συνεχώς στις εγκαταστάσεις των ερυθρόλευκων.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε ο ίδιος χθες στο Ρέντη για να δει την πρόοδο των έργων και είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών.

Το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη εξελίσσεται διαρκώς, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να επιζητά το τέλειο σε ότι έχει να κάνει και με τις εγκαταστάσεις των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν διαθέτει ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο, με όργανα και μηχανήματα που διαθέτουν μόνο οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Κι όταν λέμε για μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, μιλάμε για top επιπέδου κι αυτό είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος για την δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς και των συνεργατών του.

Το γυμναστήριο αυτό έχει πλέον ακόμα πιο σύγχρονη μορφή καθώς είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αλλά υπάρχει και συνέχεια.

Δημιουργήθηκαν νέοι χώροι για προπόνηση των παικτών κι αυτό είναι επίσης ένα νέο πρότζεκτ που βασίζεται σε νέας μορφής τακτική, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί φυσικά κάθε εξέλιξη και σε αυτόν τον τομέα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, θέλησε να πάει ο ίδιος στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων για να δει πώς εξελίσσεται η διαδικασία κι αυτό φανερώνει πολλά.

Οι ερυθρόλευκοι μπορούν να υπερηφανεύονται ότι έχουν ένα από τα καλύτερα και πιο σύγχρονα προπονητικά κέντρα στην Ευρώπη. Και για να συμβεί βέβαια αυτό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξοδέψει τεράστια ποσά από την μέρα που ανέλαβε την ομάδα του Πειραιά πριν από έντεκα χρόνια.

Γιατί είναι ξεκάθαρο πως για την δημιουργία της ομάδας που σαρώνει τους τίτλους χρειάζεται και το μεγάλο προπονητικό κέντρο. Και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ποντάρει πολλά στην διαρκή εξέλιξη του προπονητικού κέντρου της ομάδας του λιμανιού.

Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς λόγους να υπερηφανεύεται για το προπονητικό του κέντρο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει να επενδύει πολλά εκατ. ευρώ για να έχουν οι πειραιώτες ένα προπονητικό κέντρο σαν αυτό που έχουν ομάδες που πρωταγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν σταματά τις επενδύσεις στο ποδόσφαιρο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης επενδύει και στις εγκαταστάσεις των ερυθρόλευκων, εστιάζοντας φυσικά όχι μόνο στην πρώτη ομάδα αλλά και στα τμήματα υποδομής.

Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά πως οι ακαδημίες του συλλόγου είναι στο Ρέντη και τα νέα παιδιά δουλεύουν όπως η πρώτη ομάδα, έχοντας στην διάθεσή τους όλες τις ανέσεις.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024