Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυμα παραμονής του Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Μήνυμα παραμονής του Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, οι πράσινοι θέλουν να τον ανανεώσουν, ενώ και ο ίδιος ο Σέρβος δείχνει την πρόθεση του να μείνει στο τριφύλλι.

Το συμβόλαιο του Νεμάνια Νέντοβιτς είναι ένα αυτά που ολοκληρώνονται στον Παναθηναϊκό, όμως οι πράσινοι θέλουν να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν στο ρόστερ του.

Το τριφύλλι όμως φαίνεται ότι έχει και τον πιο σημαντικό σύμμαχο στην προσπάθεια να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σέρβου, καθώς ο ίδιος ο Νέντοβιτς με μήνυμα του στο Instagram επαναλαμβάνει αυτή την επιθυμία, να μείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν κάνοντας λόγο για: «Την ευκαιρία να ανταποδώσω την αγάπη».

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram o Σέρβος:

«Ηταν μία τρελή χρονιά… Στο τέλος της υπήρχαν δύο τίτλοι γι’ αυτό το όμορφο club και τον οργανισμό με τους καλύτερους φιλάθλους. Δυστυχώς, λόγω του ηλίθιου ιού δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω τη σεζόν όπως θα ήθελα, αλλά ελπίζω όλοι να αναγνωρίσουν την επιθυμία μου να φέρω το club εκεί που του αξίζει. Και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να σας ανταποδώσω για την αγάπη και την υποστήριξη που μου δείξατε όλη τη χρονιά, ειδικά στο δυσκολότερο κομμάτι. Μία φορά πράσινος, για πάντα πράσινος. ΜΟΝΟ ΠΑΟ».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024