Απίστευτα πράγματα στην Ιαπωνία: Εταιρεία… νοικιάζει «χοντρούς» για 15 ευρώ την ώρα
Μια εταιρεία από την Ιαπωνία έχει ξεκινήσει ένα πρακτορείο ταλέντων για να «νοικιάζει» υπέρβαρους ανθρώπους με την ώρα, διαμέσου μιας διαδικτυακής υπηρεσίας
Μια εταιρεία από την Ιαπωνία έχει ξεκινήσει ένα πρακτορείο ταλέντων για να «νοικιάζει» υπέρβαρους ανθρώπους με την ώρα, διαμέσου μιας διαδικτυακής υπηρεσίας.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας Debucari, οι όροι για τους συμμετέχοντες περιλαμβάνουν να έχουν μάζα σώματος μεγαλύτερη των 100 κιλών, να είναι πάνω από 18 ετών και να μην παρεξηγούνται όταν κάποιος τους λέει χοντρούς.
Η προσπάθεια που εγκαινιάστηκε τον περασμένο Απρίλη δέχτηκε περίπου 45 αιτήσεις, αμέσως μόλις η αγγελία δημοσιεύτηκε.
Μεταξύ των σκοπών που η Debugari αναφέρει ως στόχους για την ύπαρξη της υπηρεσίας ενοικίασης χοντρών είναι, για παράδειγμα, η προώθηση ρούχων για υπέρβαρους.
Ακόμη, η διαφήμιση προγραμμάτων και προϊόντων αδυνατίσματος ή ακόμη και η απευθείας ενοικίαση κάποιου υπέρβαρου ατόμου ώστε ο πελάτης να νιώθει τόνωση στην αυτοπεποίθησή του.
Δεν… χρησιμοποιείται υποτιμητικά ο όρος «χοντρός»
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία ξεκαθαρίζει πως ο όρος «χοντρός» δεν χρησιμοποιείται υποτιμητικά. Αντιθέτως, θα πρέπει να θεωρείται ως θετικός και ενδυναμωτικός χαρακτηρισμός.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εταιρεία ενοικίασης υπέρβαρων ατόμων υπόσχεται στους εργαζομένους της ότι θα κρατήσουν το πλήρες ποσό που θα καταβάλουν οι πελάτες, δηλαδή 2.000 γεν την ώρα (περίπου 15 ευρώ), ενώ η αμοιβή της Debugari θα προκύπτει σε απευθείας συμφωνία με τον κάθε πελάτη.
Η εταιρεία ενοικίασης «χοντρών» έχει ήδη ένα ρόστερ από υπέρβαρους ανθρώπους διαθέσιμους για ενοικίαση σε πολλές από τις μεγαλύτερες πόλεις στην Ιαπωνία, συμπεριλαμβανομένων του Τόκιο, της Οσάκα και του Άιτσι.
Δείτε το βίντεο:
- Πότε θα γίνει η τελευταία επιστροφή ενοικίου – Ποιους αφορά
- Σέρρες: Εισαγγελική έρευνα μετά τις αναφορές του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το οικογενειακό περιβάλλον του 16χρονου
- Κρήτη: Κλειστός λόγω έργων ένας διάδρομος στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Πώς θα εξυπηρετούνται οι πτήσεις
- Πάνε για το «μπαμ» με Γουίλιαμσον οι Μπουλς (pics, vids)
- Χρηματοδότηση δέκα εκατομμυρίων ευρώ για το λιμάνι της Στυλίδας
- Χρυσές Σφαίρες: Οι αντι-ICE καρφίτσες στη μνήμη της Ρενέ Γκουντ «περπάτησαν» στο κόκκινο χαλί – Ποιοι τις φόρεσαν
- Ρόδος: Νεογέννητο δεν τα κατάφερε και πέθανε μετά από αεροδιακομιδή στο Ηράκλειο
- Κοντά σε συλλόγους και φορείς της πόλης ο Δήμαρχος Πειραιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442