Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τελικός MasterChef: Ο «Χρηστάρας», ο «κέρβερος» Ανούς και τα πιάτα που δεν πέτυχαν

Τελικός MasterChef: Ο «Χρηστάρας», ο «κέρβερος» Ανούς και τα πιάτα που δεν πέτυχαν

Όλα όσα είδαμε στην τέταρτη δοκιμασία του μεγάλου τελικού.

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του νικητή του MasterChef 5 είναι γεγονός. Μαργαρίτα και Διονύσης τα έδωσαν όλα στην τέταρτη δοκιμασία και θα περιμένουν μέχρι αύριο (8/6) στις 21:00 για να ακούσουν ποιος θα πάρει τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Στην σημερινή, που ήταν και η τέταρτη δοκιμασία του τελικού οι δύο φιναλίστ μπήκαν στην κουζίνα για να δείξουν τον χαρακτήρα τους και τη μαγειρική τους πορεία όλους αυτούς τους μήνες, μέσα από ένα μενού τεσσάρων πιάτων. Στην προσπάθειά τους ήταν μαζί τους και ο εξώστης, στον οποίο βρίσκονταν παλιοί παίκτες και αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο «Χρηστάρας», ο σύντροφος της Μαργαρίτας της φώναξε πόσο όμορφη είναι από κοντά κι εκείνη έκανε ζημιά. Από την άλλη, η Ανούς δεν έφυγε στιγμή πάνω από τον Διονύση, ο οποίος την αποκάλεσε «κέρβερο». «Κάτι τσιρίζει» φώναζε ο μπαμπάς του Διονύση κι εκείνος γέλαγε, χωρίς να τον ακούει.

Από την άλλη, ο Σκορδάκης, είχε αναλάβει να ενημερώνει τους παίκτες για την ώρα με την ιδιαίτερη βροντερή φωνή του. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπήκε στην κουζίνα και πέρασε από τους πάγκους, ενώ έκλεψε κι ένα τριαντάφυλλο, το οποίο έδωσε στον Χρήστο, για το τέλος. Εκείνος, συνομιλώντας με τους παίκτες στον εξώστη, είπε κάποια «γαλλικά» και η αγαπημένη του, του έκανε παρατήρηση.

Τα ψεύτικα μύδια της Μαργαρίτας δεν βγήκαν και προχώρησε με το plan b της, ενώ η μαμά του Διονύση, η κ. Βάσω, του έδινε συμβουλές για το πώς θα κλείσει τα μπουκιά του. Στα τελευταία 45 λεπτά ο Διονύσης άρχισε να αγχώνεται και η Ανούς προσπάθησε να τον ηρεμήσει, με ορισμένες παρασκευές και στις δύο κουζίνες να μην πηγαίνουν όπως θα ήθελαν οι φιναλίστ.

Ο σάλτσα του Διονύση άρχισε να καίγεται και τον ειδοποίησαν οι συμπαίκτες του, ενώ εκείνος ζήτησε ησυχία. Η Ανούς προσπάθησε να τον συμβουλεύσει μετά και από προτροπή του Ιωάννη, αλλά εκείνος δεν άκουγε τίποτα. Η Μαργαρίτα ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη, αλλά οι συμπαίκτες της συνειδητοποίησαν ότι την τελευταία φορά που την είδαν έτσι κέρδισε το Silver Award.

«Δεν έπρεπε να κάνω τόσο περίπλοκα πράγματα και εκεί χάθηκε η μπάλα. Έχασα χρόνο με το να κάνω πειράματα στον τελικό του MasterChef», είπε η Μαργαρίτα. Στα τρία τελευταία λεπτά, η μαμά του Διονύση σταμάτησε να κοιτάει, η Μαρίνα ζητούσε να κάνουν ησυχία οι συμπαίκτες της και ο Σκορδάκης αντέδρασε άσχημα, καθώς έβλεπε προβλήματα στους πάγκους και προσπαθούσε να βοηθήσει τα παιδιά.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024