
MasterChef: Ο Διονύσης «έλιωσε» όταν είδε την Ανούς στον τελικό
Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης θα βάλουν τα δυνατά τους για να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο του MasterChef.
Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης θα βάλουν τα δυνατά τους για να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο του MasterChef.
Εκτός από τους κριτές και τους δύο μάγειρες την εμφάνιση τους στο πλατό έκαναν οι πρώην παίκτες του MasterChef.
Ανάμεσά τους φυσικά βρισκόταν και η Ανούς, η σύντροφος του Διονύση.
«Πόσο όμορφη είσαι!», είπε ενθουσιασμένος ο Διονύσης μόλις αντίκρυσε την Ανούς.
Στη συνέχεια, ο φιναλίστ του τελικού δήλωσε στην κάμερα:
«Το κορίτσι είναι καλά. Είναι χαμογελαστή, πενάτη, κουκλάρα, λέω εντάξει θα μαγειρέψουμε σήμερα με όρεξη».
Λίγο μετά η Ανούς μίλησε στην προσωπική της συνέντευξη για τον Διονύση.
«Μου έλειψε πάρα πολύ ο Διονύσης. Ήταν πολύ απότομη η διακοπή να μην έχουμε καμία επικοινωνία. Είναι περίεργο. Ανυπομονώ να βγούμε από εδώ μέσα».

- Δημοσκόπηση: Συντριπτική δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση – Πορεία προς τα πίσω, συμπιεσμένα εισοδήματα και θεσμική απαξίωση
- Married at First Sight: Σεισμός στη Βρετανία – Καταγγελίες βιασμού, απειλές για επίθεση με οξύ στο ριάλιτι
- Σοκ στην Αγγλία: Αποβολή της Σαουθάμπτον από τα play-off της Championship λόγω του σκανδάλου «Spygate»
- Καιρός: Σκηνικό φθινοπώρου και ξαφνική νεροποντή στην Αθήνα – Βγήκαν ξανά ομπρέλες και αδιάβροχα
- ΜΙΔΑ: «Μπλόκο» σε επιδόματα και ακίνητα – Τι αλλάζει
- LIVE: Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι


