
Τάσος Μπερδέσης: Ραγίζει καρδιές η σύντροφος του πυγμάχου για τη δολοφονία του
Δέκα ημέρες μετά την στυγερή δολοφονία του Τάσου Μπερδέση, η σύντροφός του έκανε την πρώτη της συγκινητική ανάρτηση στο Instagram
Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η στυγερή δολοφονία του Τάσου Μπερδέση το πρωί της Δευτέρας (31/05) στη Βάρη.
Ο 39χρονος πυγμάχος συνδεόταν και με τον χώρο της νύχτας, ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις εκβιασμών και είχε συλληφθεί και εκτίσει ποινή φυλάκισης.
Η Αστυνομία αποδίδει τη δολοφονία του 39χρονου σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εκτελεστών του.
Δέκα ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία του Τάσου Μπερδέση, η σύντροφός του, Ελισάβετ έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.
«Ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματά σας και τη στήριξη σας… Δεν έχω κουράγιο να απαντήσω στον καθένα από εσάς. Να είστε όλοι καλά!» έγραψε η Ελισάβετ Καρυπίδου, η οποία ακόμη δε μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό του συντρόφου της.
«Δεν μπορώ να μιλήσω δεν μπορώ να σας πω τίποτα αυτή τη στιγμή. Τον Τάσο τον είδα σήμερα το πρωί. Είπαμε ό,τι λέμε πάντα. Θα πήγαινε στην προπόνησή του όπως κάθε πρωί. Είμαστε μαζί δυο χρόνια» είχε πει με «σπασμένη» φωνή η Ελισάβετ Καρυπίδου μια ημέρα μετά τη δολοφονία του Τάσου Μπερδέση.
Υπενθυμίζεται ότι η η Ελισάβετ Καρυπίδου έδωσε τη δική της κατάθεση στην αστυνομία σχετικά με τη δολοφονία του 39χρονου πυγμάχου, ο οποίος εκτελέστηκε πριν από μια εβδομάδα στη Βάρη.
Η Ελισάβετ Καρυπίδου προσπάθησε να βοηθήσει τις έρευνες, δίνοντας όσα περισσότερα στοιχεία γνωρίζει γύρω από τις τελευταίες επαφές του πυγμάχου, αν φοβόταν κάτι, ή αν τις είχε εκμυστηρευτεί κάποιον προβληματισμό του.
Τις επόμενες μέρες, θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις της μητέρας και του αδερφού του πυγμάχου.
- Κυρώσεις της Κίνας εναντίον 14 ευρωπαϊκών εταιρειών ως αντίποινα για τις κυρώσεις σε κινεζικές εταιρείες
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός
- Το Ιράν ανακοίνωσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»



