Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λευτέρης Σιαράπης: «Καλοκαίρι είναι η παρέα μου και ο ήχος από το ποτάμι σαν μουσικό χαλί πίνοντας cocktails»

Λευτέρης Σιαράπης: «Καλοκαίρι είναι η παρέα μου και ο ήχος από το ποτάμι σαν μουσικό χαλί πίνοντας cocktails»

Ελεύθερο πνεύμα, λάτρης της φύσης και της περιπέτειας, του αρέσει να ταξιδεύει κυρίως με το αυτοκίνητο, με το οποίο έχει κάνει πολλά road trips σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ελεύθερο πνεύμα, λάτρης της φύσης και της περιπέτειας, του αρέσει να ταξιδεύει κυρίως με το αυτοκίνητο, με το οποίο έχει κάνει πολλά road trips σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε ένα μικρό καταφύγιο εκτός οικισμού (και εκτός εμβέλειας)  στους πρόποδες της Δίρφυς, εντελώς ήσυχο μέρος δίπλα στο ποτάμι με τέλεια φύση και χωρίς πολλές ανέσεις, έχει βρει τον καλοκαιρινό του παράδεισο.

Ο διάσημος φωτογράφος λατρεύει τις πεζοπορίες  στην Δίρφη και το Ξεροβούνι και σαν ένας σύγχρονος Μόγλης δεν έχει αφήσει απάτητη κορυφή στην περιοχή.

Λατρεύει την θάλασσα και όπως είπε: «Πηγαίνω για μπάνιο στις παραλίες Χιλιαδού και Βυθούρη που βρίσκονται σχετικά κοντά με τέλεια νερά και απέραντο γαλάζιο!»

Η καλοκαιρινή ανεμελιά έχει ήχους από παραδοσιακά όργανα και…. τέκνο!

«Σίγουρα θα πάω σε κάποιο από τα παραδοσιακά πανηγύρια που γίνονται το καλοκαίρι και δεν χάνω το πάρτι που διοργανώνουν τον Αύγουστο στην Στενή με djs και άφθονη μπύρα»

Τα Καμπιά Ευβοίας

Ένα μυστικό της περιοχής και δικό του «τάμα» είναι τα Καμπιά. Ορεινό χωριό της Κεντρικής Εύβοιας, τα Καμπιά βρίσκονται σε απόσταση 33,5 χλμ ΒΑ από τη Χαλκίδα.

Όμορφο ορεινό χωριό της Κεντρικής Εύβοιας, τα Καμπιά είναι χτισμένα σε ένα θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον —πυκνή βλάστηση και τρεχούμενα νερά—, σε απόσταση 33,5 χλμ ΒΑ από τη Χαλκίδα.

Η πηγή Κρύα Βρύση και το Καμπιώτικο φαράγγι (φαράγγι του Χάβου) δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα στα Καμπιά, όπου λειτουργεί εκτροφείο πέστροφας.

«Πάντα μου αρέσει να πηγαίνω στα Καμπιά ένα χωριό που δεν είναι τουριστικό άλλα με φιλόξενους κατοίκους και πολύ καλό φαγητό με τοπικά προϊόντα!»

Τι είναι το καλοκαίρι όμως για τον ίδιο;

Μπορεί να φανταζόσασταν πως ένας κοσμοπολίτης φωτογράφος σαν τον Λευτέρη Σιαράπη θα ήθελε κοσμικότητες, πολύβουα μέρη και τρέντι προορισμούς, όμως σας διαβεβαιώ πως ουδέποτε δεν θα το πετύχετε εκεί που πάνε όλοι. Μετά από μια πιεστική και ήσυχη χρονιά, φαίνεται πως αυτό που θέλει πιο πολύ είναι η… ηρεμία του.

«Αυτό όμως που απολαμβάνω περισσότερο είναι τα βράδια στο καταφύγιο μου, με την παρέα μου και τον ήχο από το ποτάμι σαν μουσικό χαλί πίνοντας καλοκαιρινά cocktails.», παραδέχεται ο ίδιος.

Ο Λευτέρης Σιαράπης είναι φωτογράφος και οι φωτογραφίες του έχουν δημοσιευτεί σε διεθνείς τίτλους όπως η VOGUE, VOGUE CASA, STATUS, GLAMOUR, LUCKY, MENS HEALTH.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024