Ο Ρόμεο Μπέκαμ έχει συγκριθεί με τον διάσημο μπαμπά του αρκετά, χάρη στις ικανότητές του στο γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά και για την άψογη αισθητική του.

Η απόδειξη;

Η ασπρόμαυρη λήψη για τη συλλογή φθινοπώρου / χειμώνα του 2021 του YSL που βλέπει τον Ρόμεο να εμφανίζεται στην κάμερα του Ντείβιντ Σιμς, με τα σγουρά ξανθά μαλλιά του να πέφτουν στο πρόσωπό του, με μια πολύ καυτή νέα εμφάνιση. Εν ολίγοις, έχει όλα τα πλεονεκτήματα για μια ρετρό φωτογράφηση αλά Μπέκαμ.

Ο νεαρός μοιράστηκε την εικόνα στο Instagram του και έγραψε: «Τιμή μου να είμαι μέλος του @ysl για το φθινόπωρο- χειμώνα 21».

Ο Ντέιβιντ, ο οποίος είναι βετεράνος σε μια φωτογράφηση μόδας, μοιράστηκε εκ νέου την εικόνα του γιου του και είπε: «Τόσο κουλ, τόσο περήφανος για τον @romeobeckham».

View this post on Instagram

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Οι οπαδοί του Ντέιβιντ Μπέκαμ άρχισαν να συγκρίνουν τις ομοιότητες μεταξύ του θρυλικού ποδοσφαιριστή και του γιου του. Κάποιος έγραψε, «Όπως ο πατέρας, έτσι και ο γιος», ενώ άλλος είπε, «Είναι αντίγραφο του εαυτού σου». Ωστόσο, ο άλλος αστειεύεται ότι μπορεί να πάρει τη σμιλεμένη καλή του εμφάνιση από αλλού. «Πόσο εκπληκτικό. Σίγουρα πήρε την καλή του εμφάνιση από τη μαμά », είπε κάποιος.