
Άντζελα Δημητρίου: Η τραγουδίστρια «εισέβαλε» στο Καλό Μεσημεράκι
Μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παράσταση που θα εμφανιστεί με τον Τάκη Ζαχαράτο.
Άφωνος έμεινε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς, καθώς η Άντζελα Δημητρίου του επιφύλασσε μια έκπληξη. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να «εισβάλει» στην εκπομπή του και εκείνος το καταχάρηκε.
Νωρίτερα, η ίδια είχε εμφανιστεί στο Love it όπου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου και αποφάσισε πριν φύγει να κάνει μια βόλτα και από το Καλό Μεσημεράκι. Εκεί μίλησε για την παράσταση που θα εμφανιστεί με τον Τάκη Ζαχαράτο, για το House of Fame, αλλά και την ατάκα της «δεν φωνάζουμε» που έγινε viral.
Δείτε παρακάτω όσα είπε:
- Η νέα πόλη που ο Μασκ χτίζει στην άμμο του Τέξας
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 20 περιοχές της χώρας
- Gaslighting: Τρεις τρόποι για να βάλεις τέλος
- Τι ξέρουμε για τις έμμεσες συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν – Δεν έχουν εγκαταλειφθεί τα σχέδια για νέες επιθέσεις
- Οι κάμερες «δείχνουν» τους εμπρηστές – Δύο δράστες και ένα τσιλιαδόρο αναζητά η αστυνομία για το θάνατο της Βάγιας Νέστορα



