ΝΔ: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη δίωξη Αγγελή συνιστά παρέμβαση στη Δικαιοσύνη
Παρέμβαση στη Δικαιοσύνη χρεώνει στο ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ με αφορμή την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη δίωξη κατά του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή.
Παρέμβαση στη Δικαιοσύνη χρεώνει στο ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ με αφορμή την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη δίωξη κατά του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή.
Έλεγχος της Δικαιοσύνης
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:
«Δεν περιμέναμε από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που ως κυβέρνηση λειτούργησε με μοναδικό γνώμονα τον έλεγχο της Δικαιοσύνης κάτι διαφορετικό από το να παρεμβαίνει και τώρα στο έργο της Δικαιοσύνης, η οποία ως γνωστόν εξετάζει εξονυχιστικά τον ρόλο του κ. Παπαγγελόπουλου και άλλων στην υπόθεση της Novartis, κατόπιν της παραπομπής του από τη Βουλή των Ελλήνων.
Η υπόθεση των πράξεων και παραλείψεων του κατηγορουμένου πλέον πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλου, καθώς και όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση Novartis κατά τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, εκκρεμεί ενώπιον της τακτικής Δικαιοσύνης και του Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου.
Η Νέα Δημοκρατία σεβόμενη διαχρονικά την αρχή της διάκρισης των εξουσιών δεν παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης.
Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός που φαίνεται ότι συνεχίζει να ζηλεύει το έργο του εκλεκτού για τον έλεγχο της Δικαιοσύνης κατηγορουμένου υπουργού του και από τη θέση της αντιπολίτευσης».
- Αγώνας δρόμου προς τα κάτω: Ο κίνδυνος του καθεστώτος «EU Inc» για τα εργασιακά δικαιώματα
- Liberland: Ο Τζάστιν Σαν και το crypto μικρο-έθνος όπου η εξουσία αγοράζεται με tokens – Όχι στη δημοκρατία, όχι στη φτώχια
- Ο Γκόρντον άνοιξε το σκορ για την Αγγλία! (vid)
- Ευρωπαϊκή Ένωση: Αναβλήθηκε η απόφαση για το νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας – Δεν υπήρξε ομοφωνία των «27»
- Ο Κολίνα απάντησε στον Ντεσάν: «Σίγουρα ο διαιτητής ήταν υψηλού επιπέδου»
- Ο επικίνδυνος απολιτίκ αχταρμάς του Αλέξη Γεωργούλη που δεν αποκλείει να κατέβαινε υποψήφιος της Χρυσής Αυγής



