ΚΚΕ: Οι εργαζόμενοι να πετάξουν το σ/ν Χατζηδάκη στα σκουπίδια
Για «θράσος» του υπουργού Εργασίας κάνει λόγο το ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή του σχετικά με την αύξηση των υπερωριών που προβλέπει το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης
«Όσο θράσος κι αν επιστρατεύσει ο υπουργός Εργασίας, για να παρουσιάσει ως δήθεν φιλεργατικό το νομοθετικό του έκτρωμα, δεν πείθει κανέναν», σχολιάζει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, αναφορικά με τις δηλώσεις του Κωστή Χατζηδάκη για τον ρόλο της ψηφιακής κάρτας εργασίας ως προς τις υπερωρίες.
Ο Περισσός τονίζει πως «όταν ο αριθμός των νόμιμων υπερωριών αυξάνεται από τις 120 – που ισχύει σήμερα – στις 150 ώρες, όταν ταυτόχρονα ορίζεται ως ημερήσιο όριο νόμιμης υπερωρίας οι 3 ώρες, οι οποίες, αν αθροιστούν στο οκτάωρο και στη μία ώρα υπερεργασίας, φτάνουν τις 12 ώρες δουλειάς την ημέρα, τότε οι εργαζόμενοι έχουν μία επιλογή: Να πετάξουν το νομοσχέδιο Χατζηδάκη στα σκουπίδια και να συμμετέχουν μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις».
- Η εξέγερση στο Λβιβ της Ουκρανίας εναντίον των στρατολογητών
- Ισπανία: Στους 12 οι νεκροί από τη δασική πυρκαγιά στην Αλμερία
- Βενεζουέλα: Νέος βαρύτερος απολογισμός για τα θύματα του διπλού φονικού σεισμού
- Ιράν: Ενταφιάστηκε ο Αλί Χαμενεΐ απουσία του γιου και διαδόχου του Μοτζταμπά
- Ισπανία: 6 νεκροί σε δασική πυρκαγιά στην Αλμερία – Ορισμένοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442