Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Τις γιούχαραν σε στυλ Game of Thrones μετά τα ομοφοβικά τους σχόλια

ΗΠΑ: Τις γιούχαραν σε στυλ Game of Thrones μετά τα ομοφοβικά τους σχόλια

Η γυναίκα βρισκόταν στην πισίνα μαζί με τα παιδιά της, όταν ξεκίνησε καυγά στη θέα ενός ζευγαριού γυναικών που αντάλλαξαν ένα φιλί όσο βρίσκονταν μέσα στο νερό.

Πήραν τα μπογαλάκια τους και τράβηξαν για άλλη… πισίνα μια παρέα γυναικών στην Καλιφόρνια, όταν κάποιοι από τους παρευρισκομένους άρχισαν να τις γιουχάρουν εξαιτίας της παρατήρησης που έκαναν νωρίτερα σε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι που φιλιόταν.

Η γυναίκα βρισκόταν στην πισίνα μαζί με τα παιδιά της, όταν ξεκίνησε καυγά στη θέα ενός ζευγαριού γυναικών που αντάλλαξαν ένα φιλί όσο βρίσκονταν μέσα στο νερό.

Η μητέρα, σύμφωνα με τον χρήστη του Instagram, artkaligos, που ανάρτησε το βίντεο στον λογαριασμό του ζήτησε από το ζευγάρι να σταματήσει καθώς τα παιδιά της ήταν μπροστά στο φιλί.

»Shame»

Η διεύθυνση του μαγαζιού παρενέβη και ζήτησε από την γυναίκα να αποχωρήσει, τόσο εκείνη, όσο και η παρέα της. Την ώρα που αποχωρούσαν, μια ομάδα ανθρώπων φώναζαν ρυθμικά «ντροπή», αναπαριστώντας τη διάσημη σκηνή με την Σέρσεϊ Λάνιστερ από τη σειρά Game Of Thrones.

«Έχει κανένας από εσάς παιδιά;» ακούγεται να ρωτά η γυναίκα εξοργισμένη. Όταν κάποιος από τους διαμαρτυρόμενους απάντησε πως έχει ένα παιδί, τότε εκείνη του απάντησε απαξιωτικά πως «θα γίνει ένας απαίσιος πατέρας». «Ποιο είναι το πρόβλημά σας; Δεν έχω γνωρίσει ποτέ μου ανθρώπους σας κι εσάς» συνέχιζε να φωνάζει η μητέρα.

«Δεν έχω νιώσει μεγαλύτερη ντροπή στη ζωή μου» συνέχισε να λέει, βρίζοντας, ενώ ένας άνδρας που τη συνόδευε συνέχιζε να λέει πως εξακολουθούν να παρίστανται παιδιά στον χώρο.

Η «πορεία της ντροπής» της Σέρσεϊ Λάνιστερ

Η αντίδραση των παρευρισκομένων στην πισίνα του Σακραμέντο ήταν εμπνευσμένη από τη σκηνή του Game Of Thrones στην οποία η Σέρσεϊ Λάνιστερ οδηγούνταν γυμνή μέσα από το πλήθος, πίσω από έναν άνδρα που χτυπούσε μια κουδούνα επαναλαμβάνοντας μονότονα τη λέξη «ντροπή».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024