Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυστραλία: Ανατριχιαστικό βίντεο με 54χρονο να κυνηγάει 13χρονη μέσα σε ασανσέρ

Αυστραλία: Ανατριχιαστικό βίντεο με 54χρονο να κυνηγάει 13χρονη μέσα σε ασανσέρ

Το περιστατικό καταγράφτηκε σε βίντεο και δείχνει τον 54χρονο Glenn Roche να κυνηγάει το μικρό κορίτσι και να προσπαθεί να το στριμώξει στο ασανσέρ.

Ένοχος για την σεξουαλική παρενόχληση ενός 13χρονου κοριτσιού βρέθηκε ένας υπάλληλος αστυνομικού τμήματος στην Αυστραλία.

Το περιστατικό καταγράφτηκε σε βίντεο και δείχνει τον 54χρονο Glenn Roche να κυνηγάει το μικρό κορίτσι και να προσπαθεί να το στριμώξει στο ασανσέρ, σε σιδηροδρομικό σταθμό του Σίδνεϋ.

Οι δικαιολογίες που προσπάθησε να παρουσιάσει δεν έπεισαν τον δικαστή ο οποίος θα ανακοινώσει την ποινή τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τη συγκεκριμένη μέρα του 2019 ο Roche είχε περάσει τις προηγούμενες ώρες κάνοντας βόλτα σε διάφορα αξιοθέατα του Σίδνεϋ με τη δική του σύζυγο και την οικογένεια του κοριτσιού, η οποία περιλαμβάνει τη μητέρα και τις αδελφές της.

Η επίμαχη σκηνή που παρουσιάζεται στο παραπάνω βίντεο καταγράφηκε στο τέλος αυτής της κοινής εξόδου.

«Ήταν παιχνίδι»

Το κοριτσάκι κατέθεσε αργότερα στο δικαστήριο ότι ο άνδρας της έσφιξε δύο φορές το στήθος καθώς προσπαθούσε να την «γραπώσει».

Ο 54χρονος προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο ότι ήταν απλώς ένα παιχνίδι ενώ είχε όμως παραδεχτεί στην αστυνομία ότι τα χέρια του βρέθηκαν πάνω στο στήθος της κοπέλας, τονίζοντας πάντως ότι αυτό ήταν τυχαίο και δεν αποσκοπούσε σε σεξουαλική ικανοποίηση. «Συνέβη επειδή άφησε το σώμα της να πέσει στο έδαφος και γλίστρησε μέσα από τα χέρια μου», είπε χαρακτηριστικά.

Την πρώτη φορά που εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο 54χρονος (που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την εργασία του) εξήγησε ότι πριν «κυνηγήσει στ’ αστεία» το κοριτσάκι είχε αγκαλιάσει και φιλήσει την μικρότερη αδελφούλα της και τη μητέρα της στο μάγουλο. «Εκείνη τη στιγμή το μυαλό μου είδε σαν πρόκληση να την τσακώσω και να της δώσω ένα φιλί, όπως είχα κάνει στις αδελφές της και τη μαμά της. Θυμάμαι ότι τη φίλησα στο δεξί μάγουλο και αυτός ήταν ο μοναδικός μου στόχος».

Αργότερα το ίδιο βράδυ, η μητέρα του κοριτσιού τηλεφώνησε στον Roche, για να του πει ότι είχε τρομάξει την κόρη της. Η μικρούλα είπε στο δικαστήριο ότι ακόμα βλέπει εφιάλτες από την επίθεση και ότι φοβάται μήπως της ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ο Roche επιμένει ακόμη ότι δεν έκανε τίποτε κακό.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024