Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η Βάνα Μπάρμπα»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η Βάνα Μπάρμπα»

«Ο κόσμος έχει κρίνει και άμα δει κάποιος τα σχόλια κάτω από τα βίντεο, θα καταλάβει» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολιάζοντας την στάση της Βάνας Μπάρμπα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη

Φανερά εκνευρισμένη η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, έδωσε τη δική της απάντηση στην Βάνα Μπάρμπα και τις δηλώσεις που έχει κάνει υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στην εκπομπή της Χρύσλας Γεωργακοπούλου στο ραδιόφωνο του the caller. Η ηθοποιός ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο σχετικά με τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα, υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Όχι. Έκανε όλη τη δουλειά μόνη της. Ο κόσμος έχει κρίνει και άμα δει κάποιος τα σχόλια κάτω από τα βίντεο, θα καταλάβει. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω εγώ κάτι, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εγώ καθόμουν στην τηλεόραση και την έβλεπα που μίλαγε για μένα.

Την είδα και στον δρόμο όμως, δεν θα σας πω τι της είπα. Κάτι της είπα. Δεν ξέρω αν με άκουσε, ήταν από μακριά, ελπίζω να με άκουσε» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για τη Βάνα Μπάρμπα.

Υπενθυμίζεται ότι η μαζί με την Λένα Δροσάκη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν ανάμεσα στις κυρίες που έφεραν στο φως της δημοσιότητας τις προσωπικές τους οδυνηρές εμπειρίες που είχαν με τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024