Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor - αποχώρηση: Είναι επίσημο - Εκτός παιχνιδιού ο Τριαντάφυλλος

Survivor – αποχώρηση: Είναι επίσημο – Εκτός παιχνιδιού ο Τριαντάφυλλος

Είχε γραφτεί από το πρωί, όμως κανένας δεν το πίστευε μέχρι να το δει με τα ίδια του τα μάτια. Ωστόσο, όπως φαίνεται είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο Τριαντάφυλλος είναι εκτός Survivor!

Είχε γραφτεί από το πρωί, όμως κανένας δεν το πίστευε μέχρι να το δει με τα ίδια του τα μάτια. Ωστόσο, όπως φαίνεται είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο Τριαντάφυλλος είναι εκτός Survivor!

Ο παίκτης που συζητήθηκε όσο κανένας άλλος και που… έβγαλε περισσότερα λεφτά από το τελικό έπαθλο του παιχνιδιού δεν κατάφερε να παραμείνει για 11η φορά στο ριάλιτι επιβίωσης και επιστρέφει στην Ελλάδα, όπου… θα έχει πολλά να εξηγήσει.

Στα… πάτρια εδάφη βέβαια δεν επιστρέφει με άδεια χέρια, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Ροδίτης θα επιστρέψει κατά 143.000 ευρώ(!!!) πλουσιότερος, αποτελώντας έτσι τον πιο καλοπληρωμένο παίκτη του φετινού Survivor. Και ίσως όλων των ελληνικών Survivor.

Παράλληλα, ο 43χρονος τραγουδιστής αφήνει στον Άγιο Δομίνικο το δικό του ανεξίτηλο στίγμα με τους τραυματισμούς του, τον αυθορμητισμό του αλλά και τις πολύ χαμηλές επιδόσεις του στα αγωνίσματα να… ξεχωρίζουν για τους λάθος λόγους.

«Είμαι ο πιο ανάξιος εδώ μέσα» είχε δηλώσει ο ίδιος στον Γιώργο Λιανό σε μία έκρηξη ειλικρίνειας, όταν για ακόμη μία φορά φαίνεται πως έγινε η αιτία να χάσει η ομάδα του.

Όλες οι στιγμές που τον έκαναν να «ξεχωρίσει»

Η έλλειψη αγωνιστικότητας και ο τραυματισμός στο ισχίο του, τον οποίο χρησιμοποιούσε αρκετά συχνά για να μην παίξει στους στίβους μάχης παρά το γεγονός πως οι «μεγαλογιατροί» του έδιναν την πράσινη κάρτα, εξόργιζε τους συμπαίκτες του που ανοιχτά δήλωναν πως είναι «καραγκιόζης».

Βέβαια όταν είχε καταφέρει να πάρει κάποιες λιγοστές νίκες, για κάποιους είχε γίνει «άξιος».

Ο Τριαντάφυλλος έχει το ταλέντο να φτάνει τους συμπαίκτες του στα όρια τους. Μεγάλος του… αντίπαλος στη συμβίωση στο Survivor ήταν ο Κόρο, με τον οποίο είχαν έρθει αρκετές φορές σε έντονες λογομαχίες.

Μάλιστα, ο Κόρο είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, όταν είχε αρνηθεί να δώσει στον τραγουδιστή από τα ψάρια που είχε πιάσει αφήνοντάς τον νηστικό.

Αλλά και με τον Γιώργο Ασημακόπουλο τον έδενε μία σχέση… μίσους και αγάπης. Μάλιστα, ο Ασημακόπουλος πριν μερικά επεισόδια είχε κάνει έκκληση στο κοινό να μην πιστεύουν τον 43χρονο τραγουδιστή γιατί οι ίδιοι πεινούν ενώ εκείνος απολαμβάνει τα έπαθλα λόγω του Σάκη Κατσούλη.

«Σας το λέω αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει αν είναι εδώ. Είναι άλλος όταν κλείνουν τα φώτα κι άλλος όταν γράφουν οι κάμερες. Φαίνεται άγγελος αλλά μόνο άγγελος δεν είναι. Πεινάμε, τρώω καρύδα που έχω δυσανεξία. Χάνουμε τα έπαθλα εξαιτίας του καραγκιόζη. Υποτίθεται ότι έχω έρθει σε ένα παιχνίδι αξιοκρατικό. Δεν γίνεται αυτό; Πόσο άλλο;» είχε πει ευθαρσώς στην κάμερα.

Το… αξέχαστο φιλί στο στόμα με τον Μπόγδανο

Μία από τις στιγμές που θα μείνουν είναι το φιλί στο στόμα με τον Ηλία Μπόγδανο. Ο Ηλίας σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης αγωνίστηκε με όλο του το είναι και σε κάθε νίκη του οι πανηγυρισμοί ήταν άνευ προηγουμένου.

Η χαρά του μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που φίλησε στο στόμα τον μέχρι πρότινος… εχθρό του Τριαντάφυλλο χαρίζοντας έτσι μία αξέχαστη στιγμή στο τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα το απόσπασμα έγινε viral στα social media και στο YouTube!

Η αποχώρηση του Αλέξη Παππά και τα δάκρυα

Σύμφωνα με τα όσα δήλωνε o Αλέξης Παππάς είναι η στενή φιλία που κατάφερε να κάνει μέσα στο παιχνίδι.

Μάλιστα, όπως είχε πει ο Ασημακόπουλος, οι δύο τους ήταν σαν τον Δρακουμέλ και την Ψιψινέλ. Ο Αλέξης έπαιζε την στρατηγική του και ο τραγουδιστής είχε γίνει το υποχείριό του, σύμφωνα με τους αντιπάλους τους.

Όταν ο ηθοποιός αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος έζησε το… δικό του δράμα. Ο τραγουδιστής με δάκρυα στα μάτια, μπροστά στην κάμερα της παραγωγής, θυμήθηκε όλες τις στιγμές που έζησε μαζί με τον ηθοποιό από την πρώτη ημέρα που βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο ως «Διάσημοι».

Μάλιστα είχε βρει έναν τρόπο για να έχει τον φίλο του πάντα μαζί του…

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024