Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέιμς Καφετζής: Το Twitter τον αποθέωσε για την αποχώρηση από το «Love it»

Τζέιμς Καφετζής: Το Twitter τον αποθέωσε για την αποχώρηση από το «Love it»

Ο πρώην παίκτης του Survivor ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά το κλίμα ήταν φορτισμένο.

Καλεσμένος στο «Love it» ήταν σήμερα ο Τζέιμς Καφετζής. Ο Ροδίτης που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου έξω από τα δόντια.

Μάλιστα, δεν δίστασε να έρθει σε αντιπαράθεση με το πάνελ και να αποχωρήσει on air αφού εκνευρίστηκε με όσα ειπώθηκαν και έχουν ειπωθεί όλο το προηγούμενο διάστημα τόσο για τον ίδιο όσο και για τους φίλους του, Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη.

«Δεν έχω ιδέα τι γίνεται μέσα εκεί. Περισσότερο μου θυμίζει Big Brother. Εσείς βλέπετε τι δείχνει η τηλεόραση και σχολιάζετε. Όταν έλεγε ο Παππάς για την Άννα Μαρία δεν εστιάσατε αν αυτά που έλεγε είναι μισογυνίστικα. Για μένα αυτό ήταν λάθος. Έχω δει πως ενώ εγώ και ο Νίκος προωθούσαμε τη φιλία, εσείς λέγατε πως ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου. Ο Βασίλης είχε πει ότι ο Νίκος το έκανε επίτηδες αυτό με τη Χριστίνα… Εγώ ήμουν στο παιχνίδι αλλά αυτοί που βλέπανε ήταν η οικογένειά μου. Για εκείνους ήταν πιο δύσκολο από ότι ήταν για μένα. Εγώ σχολιάζω αυτά που έχουν γίνει. Η άποψη μου για το Survivor είναι πως είναι κοινωνικό πείραμα. Βγαίνουν και λένε ότι είναι το μοντάζ όταν δεν τους συμφέρει. Ο Παππάς είχε πει πως το μοντάζ δεν τον ευνόησε. Δεν έκανε το μοντάζ να πει σάπια ντομάτα εμένα και καρκίνωμα την Άννα Μαρία», είπε χαρακτηριστικά και ξαφνικά σηκώθηκε και έφυγε αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η κίνησή του αυτή σχολιάστηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι τον αποθέωσαν στις αναρτήσεις τους. «Με το χαμόγελο (αυτή την φορά έστω) και την αξιοπρέπεια του σηκώθηκε και έφυγε», έγραψε ένας, «Δίκασε και έφυγε», σχολίασε ένας άλλος. «Ο κύριος από πάνω είπε ότι ο Νίκος χτύπησε την Χριστίνα επίτηδες και η κυρία Μάρτζη ότι ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου», σημείωσε ένας τρίτος.

———————————–

Το Σάββατο με τα «ΝΕΑ» το περιοδικό ΟΚ και αποκλειστική συνέντευξη του Τζέιμς Καφετζή: «Γιατί έφυγα από το Survivor» 

———————————————

Δείτε παρακάτω κάποια από τα tweets:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024