Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντσελότι: «Θα επαναλάβουμε τις επιτυχίες, πρέπει να μιλήσω με τον Σέρχιο Ράμος»

Αντσελότι: «Θα επαναλάβουμε τις επιτυχίες, πρέπει να μιλήσω με τον Σέρχιο Ράμος»

H Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε τον Κάρλο Αντσελότι και ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε για την υπόθεση ανανέωσης του Σέρχιο Ράμος.

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ιταλός τεχνικός μετά από έξι χρόνια επιστρέφει στον πάγκο της Βασίλισσας, με σκοπό να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών.

Στο ίδιο πλαίσιο ήταν και οι δηλώσεις του κατά την επίσημη παρουσίαση του από τους Μερένχες, με τον 61άχρονο να τονίζει: «Υπόσχομαι τα ίδια και με την πρώτη φορά. Η ιστορία αυτού του συλλόγου σε υποχρεώνει να παίζεις καλά και να προσφέρεις θέαμα.Νομίζω ότι θα επαναλάβουμε κάτι καλό. Ξέρω τι σημαίνει να προπονείς τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα το κάνω με πάθος και χαρά. Στόχος πρέπει να είναι πάντα η κατάκτηση της La Liga και του Champions League»

Παράλληλα, ο άλλοτε προπονητής αναφέρθηκε στην υπόθεση ανανέωσης συμβόλαιο του Σέρχιο Ράμος, έπλεξε το εγκώμιο των Μπέιλ και Αζάρ, ενώ σχολίασε με διπλωματικό τρόπο το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κίλιαν Εμπαμπέ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε o Κάρλο Αντσελότι:

Για τον Σέρχιο Ράμος:Η Ρεάλ θα διαγωνιστεί με την καλύτερη δυνατή ομάδα. Θα πρέπει να μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες, δεν είχαμε χρόνο μέχρι τώρα. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, καταλυτικός για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρω ότι μιλάει με την ομάδα για το μέλλον του, θα πρέπει να μιλήσουμε και μαζί, αλλά πρέπει πρώτα να ενημερωθώ πλήρως για την κατάσταση.

Για τους Μπειλ-Αζάρ: «Ο Μπέιλ δεν έπαιξε πολύ στην Premier League, αλλά όταν είχε την ευκαιρία σκόραρε πολλά γκολ. Γενικά σκοράρει πολλά γκολ όταν είναι υγιής και παίζει με σταθερότητα. Πλέον, επιστρέφει σε μας και τον ξέρω πολύ καλά. Αν βρει το κίνητρο, μπορεί να κάνει μια εξαιρετική χρονιά.Ο Αζάρ είναι κορυφαίος παίκτης, θα δείξει τις ικανότητές του. Μαζί με τον Μπέιλ είναι πολύ σημαντικοί για μας.΄

Για τον Εμπαμπέ:«Παίκτες με ποιότητα όπως ο Μπαπέ σου δίνουν περισσότερες ευκαιρίες να πετύχεις»

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024