Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο I Resort Beach Hotel & Spa Hotel  το βραβείο “Traveller’s Choice Award”

Στο I Resort Beach Hotel & Spa Hotel το βραβείο “Traveller’s Choice Award”

Σε μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά, το 5* πολυτελές ξενοδοχείο ξεχώρισε για τις υψηλής ποιότητας παροχές και τις εμπειρίες που χάρισε στους επισκέπτες του.

Με τους καλύτερους οιωνούς και μια σημαντική διάκριση ανοίγει τις πόρτες του το I Resort Beach Hotel & Spa για να υποδεχτεί τους επισκέπτες του στις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις με θέα την μοναδική παραλία της Σταλίδας στην Κρήτη.

Το 5* πολυτελές ξενοδοχείο του Ομίλου IOGR κατατάσσεται πλέον στο 10% των κορυφαίων προτάσεων του Tripadvisor και είναι έτοιμο να χαρίσει και φέτος μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας, διασκέδασης και ευεξίας στους επισκέπτες του.

Η φημισμένη κρητική φιλοξενία, οι απαράμιλλες γεύσεις της κρητικής και μεσογειακής κουζίνας, η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και οι υπηρεσίες χαλάρωσης και αναζωογόνησης του Aegeo Spa είναι μερικοί από τους λόγους που καθιστούν ξεχωριστή τη διαμονή στο I Resort.

Τo ξενοδοχείο διαθέτει πολυτελείς σουίτες με εντυπωσιακό σχεδιασμό, υπαίθριους χώρους 1.800 τ.μ., δύο εξωτερικές πισίνες, ιδιωτική παραλία με άμμο και δωρεάν αναπαυτικές ξαπλώστρες με ομπρέλες. Παρέχει όλες τις ανέσεις στους επισκέπτες του ώστε να ζήσουν ξένοιαστες καλοκαιρινές διακοπές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Επιπλέον, η διαμονή στο I Resort Beach Hotel & Spa γίνεται σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές καθαριότητας, αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες και όλα τα απαραίτητα μέτρα. που επιτάσσει η χρονική συγκυρία. Κύριο μέλημα είναι η διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών, των εργαζομένων και των συνεργατών.

.

Σχετικά με το I Resort Beach Hotel and Spa

Το 5* ξενοδοχείο πολυτελείας I Resort Beach Hotel and Spa βρίσκεται στο παραλιακό χωριό της Σταλίδας στην Κρήτη. Διαθέτει 236 υψηλής αισθητικής luxury δωμάτια και σουίτες με θέα στη θάλασσα. Η κρητική φιλοξενία, οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, αλλά και μια μεγάλη γκάμα επιλογών ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και γαστρονομίας, καθιστούν το I Resort έναν μοναδικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους.

Η ξενοδοχειακή μονάδα ανήκει από το 2018 στον  Όμιλο IOGR. Πλήρως ανακαινισμένη, αποτελείται από δύο παραλιακά κτίρια με ιδιωτική παραλία, 5 πισίνες, 2 εστιατόρια, χώρο spa και κέντρο fitness και συνολικά 18.000 τ.μ. εσωτερικών χώρων.

W: https://www.iresortbeachhotel.com/
E: info@iresortbeachhotel.com
FB: https://www.facebook.com/IResortBeachHotel
IG: https://www.instagram.com/i_resort_beachhotel/
YT: https://www.youtube.com/channel/UCUIB8ZwWIeybWUk63fz86ZA

I RESORT BEACH HOTEL & SPA

  • Address: A. Ioannou 44. GR-70007 Stalis
  • Tel.: +30 28975 02240, +30 28975 02243

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024