Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστικό MEGA: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στον Άλιμο - Πού εστιάζουν οι αρχές

Αποκλειστικό MEGA: Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στον Άλιμο – Πού εστιάζουν οι αρχές

Αναστάτωση προκλήθηκε, το πρωί της Τρίτης, στην περιοχή του Αλίμου μετά από πυροβολισμούς κατά διαμερίσματος πολυκατοικίας στην οδό Κουμουνδούρου. Όπως ήταν λογικό αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές αφού ήταν δύο μέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία στα Σεπόλια και μια μέρα μετά την εκτέλεση στη Βάρη

Αναστάτωση προκλήθηκε, το πρωί της Τρίτης, στην περιοχή του Αλίμου μετά από πυροβολισμούς κατά διαμερίσματος πολυκατοικίας στην οδό Κουμουνδούρου. Όπως ήταν λογικό αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές αφού ήταν δύο μέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία στα Σεπόλια και μια μέρα μετά την εκτέλεση στη Βάρη.

Η ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε από τους κατοίκους της περιοχής και μετέβη στο σημείο όπου περισυνέλλεξε τους κάλυκες, σε μια ομολογουμένως περίεργη υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, οι άγνωστοι πυροβόλησαν στον 2ο, τον 3ο και τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας. Παρ’ όλα αυτά οι αρχές βρήκαν μόνο έναν κάλυκα, τον οποίο έστειλαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να τον διερευνήσουν.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο ένοπλος ήθελε να στείλει ένα μήνυμα, σε κάποιον από τους ενοίκους της πολυκατοικίας, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί ποιος είναι ο στόχος του, γι’ αυτό και έχουν πάρει καταθέσεις από όλους.

Το MEGA δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το συμβάν.

Δείτε το βίντεο

Το χρονικό

Tο συμβάν έλαβε χώρα περί τις 06:30 της Τρίτης, όταν ο άγνωστος πυροβόλησε κατά διαμερίσματος 3ου ορόφου.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στα γύρω διαμερίσματα, ένας ένοικος του 3ου ορόφου διαπίστωσε πως υπήρχε τρύπα από σφαίρα στον εξωτερικό τοίχο, η οποία είχε διαπεράσει και τη μονάδα του κλιματιστικού.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Στο σημείο έχει βρεθεί ένας κάλυκας που, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, είναι από εννιάρι όπλο.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024