Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάριο Χεζόνια - Ιωάννα Μαλέσκου: Οι καρδιές στο Instagram τους πρόδωσαν

Μάριο Χεζόνια – Ιωάννα Μαλέσκου: Οι καρδιές στο Instagram τους πρόδωσαν

Ο Μάριο Χεζόνια άκουσε όσα είπε για αυτόν η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της απάντησε στο Instagram της - Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια.

Εδώ και καιρό υπάρχει έντονη φημολογία ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και στον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια.

Το βράδυ της Τρίτης η παρουσιάστρια του Σκάι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Νight Show» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Χεζόνια.

«Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι ο Χεζόνια, ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό, πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, αποφεύγοντας έτσι να απαντήσει ξεκάθαρα.

Η απάντηση του Χεζόνια

Λίγες ώρες μετά την απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου ένα σχόλιο του γνωστού μπασκετμπολίστα κάτω από μια φωτογραφία της στο Instagram ενίσχυσε τις φήμες περί σχέσης.

Ο Μάριο Xεζόνια έβαλε μια πράσινη καρδιά κάτω από την ανάρτηση της παρουσιάστριας με την ίδια να ανταποδίδει με δυο πράσινες καρδιές.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024