Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρολάν Γκαρός: Στο πλευρό της Οσάκα τα τέσσερα μεγάλα Grand Slam

Ρολάν Γκαρός: Στο πλευρό της Οσάκα τα τέσσερα μεγάλα Grand Slam

Στο πλευρό της Ναόμι Οσάκα στάθηκαν τα τέσσερα μεγάλα Grand Slam μετά την απόφαση της να αποσυρθεί από το Ρολάν Γκαρός

Μία ημέρα μετά την απόφαση της Ναόμι Οσάκα να αποχωρήσει από το Roland Garos για ψυχολογικούς λόγους, τα τέσσερα μεγάλα Grand Slam του τένις στέκονται στο πλευρό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκ μέρους των Grand Slams, θέλουμε να προσφέρουμε στη Ναόμι Οσάκα την υποστήριξη και τη βοήθειά μας με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο όσο είναι εκτός courts. Είναι εξαιρετική αθλήτρια και ανυπομονούμε για την επιστροφή της μόλις το κρίνει σωστό.

Η ψυχική υγεία είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, το οποίο οφείλουμε να του δείξουμε τη δέουσα προσοχή μας. Είναι τόσο ίδιο περίπλοκη όσο και η προσωπική, καθώς αυτό που επηρεάζει ένα άτομο δεν επηρεάζει απαραίτητα το άλλο. Επαινούμε τη Ναόμι που μοιράστηκε την πίεση και το άγχος που αισθάνεται και καταλαβαίνουμε ότι κάθε τενίστας το βιώνει διαφορετικά.

Για εμάς είναι προτεραιότητα η υγεία των παικτών και μαζί με την WTA, την ATP και την ITF, είναι να προωθήσουμε την ψυχική υγεία και την ευημερία μέσω περαιτέρω δράσεων.

Ενώ παράλληλα η απόφαση του νο2 της παγκόσμιας κατάταξης προκάλεσε ένα πρωτοφανές «κύμα» στήριξης και από αθλήτριες του χώρου, ανάμεσά τους και η Σερένα Γουίλιαμς: «Νιώθω την Ναόμι. Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Εγώ έχω παραπανίσια κιλά, άλλοι όχι. Ο καθένας είναι διαφορετικός και χειρίζεται τα πράγματα διαφορετικά. Πρέπει να την αφήσετε να το χειριστεί με τον τρόπο που θέλει και που μπορεί να σκεφτεί», έγραψε στο Twitter η θρυλική Αμερικανίδα.

Ανάλογη ήταν και η θέση που πήρε η κάτοχος 18 Grand Slam, Μαρτίνα Ναβρατίλοβα: «Είμαι τόσο στεναχωρημένη με τη Ναόμι Οσάκα. Ελπίζω ειλικρινά να το ξεπεράσει. Ως αθλητές μαθαίνουμε να φροντίζουμε το σώμα μας, αλλά και την ψυχική μας κατάσταση. Αυτό είναι πιο σημαντικό από το να κάνουμε συνεντεύξεις Τύπου. Καλή τύχη Ναόμι!»

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024