Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τικίνιο: Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ονειρεύομαι να κατακτήσω τρόπαια

Τικίνιο: Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός – Ονειρεύομαι να κατακτήσω τρόπαια

Ο Τικίνιο Σοάρες μίλησε πρώτη φορά ως παίκτης του Ολυμπιακού και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, ενώ υπογράμμισε πως στόχος του είναι να κατακτήσει πολλά τρόπαια

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα του Πειραιά τη Δευτέρα (31/5).

Ο 30χρονος φορ, μιλώντας στο Olympiacos TV, δήλωσε χαρούμενος που θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του με την ομάδα του Πειραιά, ξεκαθαρίζοντας ότι θέλει να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο κανάλι του Ολυμπιακού:

«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Από πριν έρθω εδώ γνώριζα πως ήταν ένας τεράστιος σύλλογος με σπουδαίους φιλάθλους. Επίσης, γνωρίζω πως σπουδαίοι ποδοσφαιριστές πέρασαν από εδώ, πιστεύω πως όλα εδώ είναι υπέροχα.

Θέλω να ευχαριστήσω για την υποδοχή και να πω πως είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ονειρεύομαι να κατακτήσω τρόπαια, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να κατακτήσω τίτλους, που είναι το πιο σημαντικό για τον Ολυμπιακό.

Μου το είπαν ήδη ότι οι φίλαθλοί μας είναι πολύ φανατικοί. Ελπίζω να μπορέσω να τους δω σύντομα και μαζί τους να γιορτάσουμε τίτλους. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, γιατί, πριν από τον ερχομό μου εδώ, όταν ακόμα δεν ήταν σίγουρο, πολλοί φίλαθλοι με πλησίασαν στα social media. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, ελπίζω να τους δω σύντομα και να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τίτλους μαζί».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024