Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το νέο κατάστημα Gucci στην Σεούλ εμπνέεται από τα παραδοσιακά σπίτια της Κορέας.

Το νέο κατάστημα Gucci στην Σεούλ εμπνέεται από τα παραδοσιακά σπίτια της Κορέας.

Διασημότητες όπως οι KAI, Sunmi και Jay Park επισκέφτηκαν το νέο επιβλητικό κατάστημα για να γιορτάσουν τα εγκαίνια του «GUCCI GAOK».

Διασημότητες όπως οι KAI, Sunmi και Jay Park επισκέφτηκαν το νέο επιβλητικό κατάστημα για να γιορτάσουν τα εγκαίνια του «GUCCI GAOK».

Σημειώνοντας τη δεύτερη θέση της στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας, η Gucci άνοιξε μια νέα ναυαρχίδα που ονομάστηκε «GUCCI GAOK». Βρίσκεται στη γειτονιά Itaewon της Σεούλ, ο τετραώροφος χώρος εμπνέεται από τα «gaok (가옥)», τα παραδοσιακά σπίτια της Κορέας.

Αυτή τη φορά, ο σχεδιαστής και καλλιτεχνικός διευθυντ΄ςη του οίκου, Alessandro Michele, διάλεξε τον καλλιτέχνη Seungmo Park για να σχεδιάσει την πρόσοψη, η οποία διαθέτει εικόνες ενός δάσους που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας σύρματα από ανοξείδωτο ατσάλι. Ο φωτισμός αλλάζει καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα αλλάξει επίσης ανάλογα με τις εποχές και τις αργίες και κάθε ξεχωριστή εκδήλωση όπως τα Χριστούγεννα, που χρησιμεύουν ως νέο ορόσημο της περιοχής.

Το εσωτερικό, η χαρακτηριστική αισθητική του Michele βρίσκεται παντού με λαμπερά, μεταλλικά πλακάκια εμπνευσμένα από την ντίσκο σε όλους τους τοίχους. Στο κέντρο της μεγάλης αίθουσας είναι μια σπειροειδής σκάλα, η οποία οδηγεί σε μια ποικιλία προϊόντων όπως εκλεκτά κοσμήματα, αξεσουάρ, οικιακά είδη, ρούχα και άλλα. Ο χώρος διαθέτει επίσης ένα κρυφό δωμάτιο γεμάτο κλασικά κορεάτικα έπιπλα για VIP αγοραστές.

Στα λαμπερά εγκαίνια, διασημότητες όπως ο EXO και το μέλος του SuperM KAI, Sunmi, Jay Park και Lee Ji-ah επισκέφθηκαν το κατάστημα.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024