Με κάποιο παράξενο τρόπο, μια τσάντα Gucci που υπάρχει αποκλειστικά στον εικονικό κόσμο κατάφερε να πουληθεί για περισσότερα χρήματα από το πραγματικό φυσικό προϊόν

Με κάποιο παράξενο τρόπο, μια τσάντα Gucci που υπάρχει αποκλειστικά στον εικονικό κόσμο κατάφερε να πουληθεί για περισσότερα χρήματα από το πραγματικό φυσικό προϊόν.

Στην πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών Roblox, ένας χρήστης έχασε 350.000 Robux – ή περίπου 4.115 δολάρια – για μια τσάντα Gucci Dionysus, παρόλο που δεν έχει χρηματική αξία εκτός του κόσμου Roblox, ενώ η πραγματική τσάντα πωλείται για 3.400 δολάρια.

Ο ιδρυτής του Reddit Alexis Ohanian ανέφερε: «Θυμηθείτε: αυτή η τσάντα από το  Roblox δεν είναι NFT και επομένως δεν έχει αξία / χρήση / δυνατότητα μεταφοράς εκτός του κόσμου Roblox – ωστόσο αξίζει περισσότερο από το φυσικό προϊόν», έγραψε στο Twitter.

Γιατί λοιπόν κάποιος ξόδεψε τόσο πολύ σε μια εικονική τσάντα; Όπως σημειώνει το The Fashion Law, η τσάντα κυκλοφόρησε σε λίγα κομμάτια ως μέρος της εικονικής εκδήλωσης δύο εβδομάδων της Gucci με τον Roblox που ονομάζεται «Gucci Garden Experience» και ήταν διαθέσιμο για μία ώρα στις 17 Μαΐου και μία ώρα στις 18 Μαΐου.

Οι χρήστες του Twitter εξήγησαν ότι το διαδικτυακό προφίλ των χρηστών του Roblox είναι «πολύ σημαντικό» και «είναι μια επίδειξη πλούτου σε άτομα που βλέπετε στο διαδίκτυο.»

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr