Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Νέο ζευγάρι στον Άγιο Δομίνικο; - Τι τρέχει με την Ελένη και τον Κόρομι

Survivor: Νέο ζευγάρι στον Άγιο Δομίνικο; – Τι τρέχει με την Ελένη και τον Κόρομι

Τα όσα συνέβησαν στο Μαϊάμι αλλά και κατά την επιστροφή στον Άγιο Δομίνικο, σχολίασαν οι παίκτες του Survivor. Στο νέο επεισόδιο οι μπλε παίκτες βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο, αυτή τη φορά με τη νέα τους... κόντρα

Τα όσα συνέβησαν στο Μαϊάμι αλλά και κατά την επιστροφή στον Άγιο Δομίνικο, σχολίασαν οι παίκτες του Survivor. Στο νέο επεισόδιο οι μπλε παίκτες βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο, αυτή τη φορά με τη νέα τους… κόντρα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Κόρομι στράφηκαν κατά του Γιώργου Ασημακόπουλου και της Καρολίνας Καλύβα μετά τις ξαφνικές αλλαγές που παρατήρησαν στις συμπεριφορές τους.

Κάτι στο οποίο συμφώνησε αμέσως ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αμέσως πήρε το μέρος του Κόρο. Ο Ντάφυ όμως δεν κρατήθηκε, καθώς οι υποψίες του για το νέο… ειδύλλιο τον έκαναν να μιλήσει ανοιχτά στις κάμερες…

«Μεταξύ Ελένης και Κόρο νομίζω ότι κάτι υπάρχει. Δεν μπορείς σε τρεις μήνες να είσαι φίλος τώρα. Τι φίλος και φίλοι. Στο Μαϊάμι τους έβλεπα εκεί και στα αμάξια μέσα. Τώρα λέω τι λέω, αλλά υπάρχει και ένα παιδί εκεί έξω… Δεν είναι σωστό τώρα από εμένα, εκ μέρους μου, αλλά νομίζω ότι υπάρχει φιλία, πιο δυνατή», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε ανοιχτά στην Ελένη Χαμπέρη.

Η παίκτρια του Survivor μόλις άκουσε τα σενάρια του Ντάφυ έγινε έξω φρενών…

«Να στο βγάλω λίγο από το κεφάλι σου; Δεν υπάρχει τίποτα με τον Κόρο, απλά κάνουμε παρέα. Ο Τριαντάφυλλος μάλλον, το γεγονός ότι ήμουν με τον Κόρο στο Μαϊάμι και στο ίδιο αυτοκίνητο, το παρεξήγησε. Άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις για το εάν τρέχει κάτι με εμένα και τον Κόρο. Όχι Τριαντάφυλλε, δεν τρέχει τίποτα με εμένα και τον Κόρο», ξεκαθάρισε η Ελένη Χαμπέρη.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024