Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση σε ηλικία 9 ετών»

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση σε ηλικία 9 ετών»

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί παρενόχληση σε ηλικία 9 ετών, την οποία στην αρχή έκρυψε, ενώ μίλησε και για τα περιστατικά που συνάντησε όταν ήταν μικρή και πήγαινε σε ακροάσεις.

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Άριελ Κωνσταντινίδη, η οποία μίλησε επίσης για τους δίδυμους γιους της, τον χωρισμός της αλλά και τις παρενοχλήσεις που έγιναν γνωστές στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί παρενόχληση σε ηλικία 9 ετών, την οποία στην αρχή έκρυψε, ενώ μίλησε και για τα περιστατικά που συνάντησε όταν ήταν μικρή και πήγαινε σε ακροάσεις.

«Δεν ήθελα να διαταραχθούν οι σχέσεις, κάποια στιγμή το είπα και απολύθηκε αυτό το άτομο. Εγώ δεν ήθελα να με βλέπουν ως μικρός παιδί, ήθελα να βλέπουν ότι είμαι δυνατή. Όλα ξεκινούν από την οικογένεια και το αν ο μπαμπάς και η μαμά δεν σέβονται ο ένας τον άλλον. Είναι κοινωνικό το ζήτημα. Ήμουν ευάλωτη, δεν μπορούσα να θέσω τα όριά μου. Έχω δει γονείς, σε ακροάσεις, να χειροδικούν στα παιδιά τους. Εγώ είχα την προστασία από τη μαμά μου αλλά το περιβάλλον αυτό με σόκαρε. Αν δεν είχα κουβαλήσει όλο αυτό το φορτίο μπορεί να μην ήμουν εδώ. Η τέχνη είναι πάρα πολύ ωραία. Εγώ δεν θέλω να παίζω για να προσφέρω κάτι σε εμένα, αλλά να προσφέρω σε εσένα που θα με δεις».

Τι είπε για τα παιδιά της και τον χωρισμό της

«Τα δίδυμα είναι 4 ετών και είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Ήταν δική μου ανάγκη να τους μεγαλώνω ως ξεχωριστές και μοναδικές προσωπικότητες. Δεν είναι ίδιοι και δεν τους αντιμετωπίζω έτσι. Ο μπαμπάς τους είναι “παρών”. Έχουμε χωρίσει αλλά είναι εντάξει με τα παιδιά. “Παρών” ήταν και θα είναι σε όλη τους της ζωή. Απλώς τα παιδιά επηρεάζονται από τα συναισθήματα που υπάρχουν και δεν μπορούμε να τους πούμε ψέματα», δήλωσε στο «Πρωινό».

Και συνέχισε: «Δεν ρώτησαν για τον χωρισμό γιατί ήταν το πρώτο πράγμα που τους είπα την πρώτη μέρα που δεν ήταν ο μπαμπάς στο σπίτι. Δεν εκδηλώθηκαν καθόλου, ήταν 2,5 ετών. Μου είπαν ότι είναι η ιδανική ηλικία. Δεν πρέπει να υπάρχουν εκκρεμότητες εκτός διαζυγίου. Όταν δεν έχουν αποκατασταθεί κάποια πράγματα είναι μια πληγή. Δόξα τω Θεώ είναι όλα εντάξει τώρα».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024