Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Λευκορωσία: «O Ρομάν Προτασέβιτς έχει βασανιστεί, σίγουρα έχει υποστεί ξυλοδαρμό»
Η αρχηγός της αντιπολίτευσης στη Λευκορωσία, Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια, δήλωσε σήμερα ότι ο μπλόγκερ και δημοσιογράφος Ρομάν Προτασέβιτς, ο οποίος κρατείται, έχει υποστεί ξυλοδαρμό και βασανιστήρια μέσα στη φυλακή
Η αρχηγός της αντιπολίτευσης στη Λευκορωσία, Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια, δήλωσε σήμερα ότι ο μπλόγκερ και δημοσιογράφος Ρομάν Προτασέβιτς, ο οποίος κρατείται, έχει υποστεί ξυλοδαρμό και βασανιστήρια μέσα στη φυλακή.
Ένας δικηγόρος, ο οποίος επισκέφθηκε τον Προτασέβιτς και την σύντροφό του Σοφία Σαπέγκα, είπε ότι ο μπλόγκερ είναι καλά, όπως είπε η Τιχανόφσκαγια σε συνέντευξη Τύπου στο Ταλίν, αλλά η ίδια εκτιμά “ότι είναι αμφίβολο γιατί σίγουρα έχει βασανιστεί, σίγουρα έχει υποστεί ξυλοδαρμό”.
Ο Προτασέβιτς και η σύντροφός του Σοφία Σαπέγκα συνελήφθησαν στις 23 Μαΐου μετά την αναγκαστική προσγείωση που υποχρεώθηκε από το Μινσκ να πραγματοποιήσει στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας αεροσκάφος της Ryanair.
Η Τιχανόφσκαγια δεν παρουσίασε κάποια στοιχεία για τον ισχυρισμό της παρότι η οικογένεια του Προτασέβιτς υποστηρίζει ότι ένα βίντεο που τον εμφανίζει υπό κράτηση δείχνει σημάδια από βασανιστήρια.
Η Λευκορωσία διαψεύδει ότι οι κρατούμενοι έχουν υποστεί κακοποίηση.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!