Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πειθαρχική δίωξη σε Γκαρσία για τις χυδαιότητες στον τελικό του Κυπέλλου

Πειθαρχική δίωξη σε Γκαρσία για τις χυδαιότητες στον τελικό του Κυπέλλου

Πειθαρχική δίωξη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Πάμπλο Γκαρσία για τη χυδαία συμπεριφορά του μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Εδώ και μέρες είχε γίνει γνωστό πως η χυδαία συμπεριφορά του Πάμπλο Γκαρσία μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και όλα όσα είχε πει κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών θα τον έφερναν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Όπερ και εγένετο, καθώς η ΕΠΟ ανακοίνωσε πριν από λίγο την άσκηση πειθαρχικής δίωξης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου στον Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά από την ΕΠΟ ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαμπριέλ Γκαρσία Πέρες, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1,2 και άρθρα 3 και 25 περ.Α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Ο Γκαρσία θα κληθεί λοιπόν να απολογηθεί για τη χυδαία συμπεριφορά και τα λόγια που ξεστόμισε κατά τους πανηγυρισμούς, την ώρα που ο ίδιος ετοιμάζεται να φύγει από την Ελλάδα, αφού δήλωσε πως δεν θα κάνει δεκτή την πρόταση του ΠΑΟΚ για να αναλάβει τη β’ ομάδα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024