«Τη στιγμή που το οργανωμένο έγκλημα δείχνει κάθε μέρα "ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο", ο κ. Μητσοτάκης εμμένει στο ψηφοθηρικό φετίχ του για την πανεπιστημιακή αστυνομία», αναφέρει το ΜέΡΑ25 σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο

«Τη στιγμή που το οργανωμένο έγκλημα δείχνει κάθε μέρα «ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο», ο κ. Μητσοτάκης εμμένει στο ψηφοθηρικό φετίχ του για την πανεπιστημιακή αστυνομία», αναφέρει το ΜέΡΑ25 σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο για τη δημοσίευση της προκήρυξης για τις θέσεις της πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Έχει επιλέξει ως εχθρό τη νεολαία και τα κινήματα αμφισβήτησης

Το ΜέΡΑ25, στον απόηχο των δολοφονιών και του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ της μαφίας προσθέτει ότι «είναι ενδεικτικό, και απολύτως ανησυχητικό, ποιόν έχει επιλέξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη ως «εσωτερικό εχθρό»: τη νεολαία και τα κινήματα αμφισβήτησης, όχι τις μαφίες του κοινού ποινικού που αλωνίζουν ανενόχλητες».

Αναλυτικά το ΜέΡΑ25 αναφέρει:

«Τη στιγμή που το οργανωμένο έγκλημα δείχνει κάθε μέρα «ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο», ο κ. Μητσοτάκης εμμένει στο ψηφοθηρικό φετίχ του για την πανεπιστημιακή αστυνομία.

»Είναι ενδεικτικό, και απολύτως ανησυχητικό, ποιόν έχει επιλέξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη ως «εσωτερικό εχθρό»: τη νεολαία και τα κινήματα αμφισβήτησης, όχι τις μαφίες του κοινού ποινικού που αλωνίζουν ανενόχλητες».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr